NATURA CSICSERIBORSÓ Érrendszerünk őre a csicseriborsó. Ha rendben akarjuk tudni az érrendszerünket, akkor a következőket mindenképpen érdemes kipróbálni, és rendszeresen...
Foldimogyorót, szezámmagot és dióféléket is felhasználó üzemben készült. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Összetevők: Kókuszreszelék; antioxidáns ( Kén- dioxid ) per 100 g kj...
A lenmagot már évezredek óta termesztik és fogyasztják, nem csak étkezési, hanem gyógyászati célokra is. Az egyiptomi piramisokban lenmagot találtak a holtestek mellett, amelyet...
A bulgur a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben,...
Származási ország: Törökország A bio csicseriborsó élelmirost tartalmának köszönhetően kiválóan alkalmas a székrekedés megelőzésére, illetve kezelésére. Rendszeres...
A homoktövis magját liszt finomságú porrá megőrölve kapjuk a homoktövis magőrleményt. Az őrlemények fogyasztásával a növényekben található vitaminok, ásványi anyagok,...
1 pohár (min. 2dl) vízbe -lehet gyümölcslé, tea is- 1 evőkanállal rakjunk az útifű maghéjból, keverjük el gyorsan, majd azonnal fogyasszuk el. A nap folyamán fontos a megfelelő...
A lenmagot már évezredek óta termesztik és fogyasztják, nem csak étkezési, hanem gyógyászati célokra is. Az egyiptomi piramisokban lenmagot találtak a holtestek mellett, amelyet...
Átlagos tápérték 100 g termékben Energia: 1613 kJ/381 kcal Zsír: 4,3 g - amelyből telített zsírsavak: 0,7 g Szénhidrát: 73,1 g - amelyből cukrok: 1,8 g Fehérje: 10,8 g Só:
A lencse nagyon régi kultúrnövény. Közép-Európában már a kőkorszak idején termesztették. Jelenleg Európa déli, dél-keleti részein, főleg a Földközi-tenger mentén fekvő...
RAPUNZEL BIO ADZUKI BAB Az adzuki bab édes babfajta, főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk egytálételekhez, krokett készítésére, makrobiotikus konyhához. Jellemzők hozzáadott cukor...