A lencse nagyon régi kultúrnövény. Közép-Európában már a kőkorszak idején termesztették. Jelenleg Európa déli, dél-keleti részein, főleg a Földközi-tenger mentén fekvő...
Napjainkban számos kutatást követően bebizonyosodott, hogy a lenmagban olyan anyagok találhatók, amelyek segíthetnek szervezetünk megfelelő működésében. A lenmag különböző...
RAPUNZEL BIO ADZUKI BAB Az adzuki bab édes babfajta, főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk egytálételekhez, krokett készítésére, makrobiotikus konyhához. Jellemzők hozzáadott cukor...
Akár köretként, salátaként vagy reggelinek is elkészíthető, könnyen emészthető ételkülönlegesség. Fehérjeforrás, rostban gazdag. Összetevők: quinoa Jellemzők laktózmentes Igen...
Ennél egy finom kókuszgolyót? Szereted az egzotikus ízeket? Bio kókuszreszelékkel nem csak kedvenc édességeidet gazdagíthatod, hanem különleges főételeket is készíthetsz! Mi a...
A gluténmentes rizsdara helyettesítheti gluténérzékenyek számára is a búzadarát. Fogyaszthatjuk tejbegrízként vagy készíthetünk belőle krémeket süteményekbe pl. mézes krémesbe....
1 pohár (min. 2dl) vízbe -lehet gyümölcslé, tea is- 1 evőkanállal rakjunk az útifű maghéjból, keverjük el gyorsan, majd azonnal fogyasszuk el. A nap folyamán fontos a megfelelő...
biztosítja szervezetének a megfelelő kiválasztást, ami az emésztőrendszer hatékony működéséhez szükséges, valamint biztosítja a szervezet számára az élelmiszerekben található...
Készülj fel az ízletes és egészséges ételek élvezetére! A vörös lencse magas fehérjetartalommal és könnyű emészthetőséggel rendelkezik, ideális választás a vegetáriánus és...
Bio zabkorpa Bio zabkorpa -500g Zabkorpánk élettani hatása kiemelkedő. Élelmirostban, ásványi anyagokban, vitaminokban gazdag. Kiemelkedően magas a vízben oldódó rosttartalma. Finom és...