A Föld egyik legkomplettebb tápanyagtartalmú magva. Külön kiemelendő kiváló minőségű fehérje összetétele, valamint magas kalcium, magnézium és vastartalma. A rizshez hasonló...
Összetevők: bambuszrost Világszerte több mint 1250 bambuszfajta található és ezek közül 100-120 fajta hajtását fogyasztják, többnyire Kelet- és Délkelet-Ázsiában. Nem...
Összetevők: tápiókakeményítő A manióka vagy tápióka Közép- és Dél-Amerikából származó növény, de ma már Ázsiában és Afrikában is nagy területeken termesztik. Elsősorban...
Összetevők: quinoa A terméket elsősorban változatos köretként ajánljuk felhasználni. Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen gluténmentes Igen tartósítószer-mentes Igen...
NATURA CSICSERIBORSÓ Érrendszerünk őre a csicseriborsó. Ha rendben akarjuk tudni az érrendszerünket, akkor a következőket mindenképpen érdemes kipróbálni, és rendszeresen...
A lenmagot már évezredek óta termesztik és fogyasztják, nem csak étkezési, hanem gyógyászati célokra is. Az egyiptomi piramisokban lenmagot találtak a holtestek mellett, amelyet...
A bulgur a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben,...
Származási ország: Törökország A bio csicseriborsó élelmirost tartalmának köszönhetően kiválóan alkalmas a székrekedés megelőzésére, illetve kezelésére. Rendszeres...
A homoktövis magját liszt finomságú porrá megőrölve kapjuk a homoktövis magőrleményt. Az őrlemények fogyasztásával a növényekben található vitaminok, ásványi anyagok,...
A lenmagot már évezredek óta termesztik és fogyasztják, nem csak étkezési, hanem gyógyászati célokra is. Az egyiptomi piramisokban lenmagot találtak a holtestek mellett, amelyet...