A nyírfacukor ugyanúgy néz ki és ugyanúgy használható, mint a hagyományos cukor, ugyanakkor mintegy 40%-al kevesebb kalóriát tartalmaz. 40%-al kevesebb kalóriát tartalmaz A nyírfacukor...
A szejtán felhasználható a kenyérsütőgéppel vagy a hagyományos módon készült pékáruk sikértartalmának növelésére. A magyar konyha rengeteg lisztes, tésztás ételt tartalmaz. Nem...
A főzési ideje a hajdina pehelynek pár perc. Tehető müzlibe, levesbe, egyéb ételekbe. Akár együtt főzhető kölessel is. Vitamintartalmát tekintve elmondható, hogy a hajdina igen...
A Himalája só tiszta forrásvízzel komplex ásványi alapot biztosít Önnek. Himalája só bizonyíthatóan tartalmaz legalább 84 olyan ásványt és nyomelemet. A Himalája só tiszta...
A Natura magyaros fasírtpor kitűnő kiegészítője lehet a vegetáriánus/nem vegetáriánus étrendnek A Natura magyaros fasírtpor kitűnő kiegészítője lehet a vegetáriánus/nem...
A korpa tényleges értéke az életfontosságú B vitaminok (B1, B6, B15), nyomelemek és a rostanyag (cellulóz) tartalmában rejlik. Életfontosságú vitaminok természetes forrása A korpa...
A Shitake gombás szendvicspor vegetáriánusok és nem vegetáriánusok fogyaszthatják fűszerként, vagy vajkrémmel, tejföllel kikeverve. Különlegesen egészséges szendvicspor A Shitake...