A köleskása felhasználható főzelékek sűrítésére, habarásra, süteményekbe, müzlibe. A kása elkészítése Tegyen egy tálkába kívánt mennyiségű rizspelyhet, majd engedje fel...
A méhviaszt a méhek a lépek építésénél használják, melyet saját váladékaikból állítanak elő. A méhviasz a természetben fellelhető természetes viasz, melyet a 12 – 17 napos...
Gluténmentes, laktózmentes, szójamentes és tojásmentes tészta. A tésztát azoknak ajánljuk, akik szeretik a távol-keleti különlegességeket. A tésztát könnyű elkészíteni, 3-4 perc...
Az egyik legfontosabb fehérjeforrásnak is nevezhetjük, hiszen 20-féle aminosavat tartalmaz. Ásványi anyagok közül leginkább káliumot és foszfort tartalmaz. Vitamintartalma is bőséges,...
Az egyik legfontosabb fehérjeforrásnak is nevezhetjük, hiszen 20-féle aminosavat tartalmaz. Ásványi anyagok közül leginkább káliumot és foszfort tartalmaz. Vitamintartalma is bőséges,...
A nyírfacukor ugyanúgy néz ki és ugyanúgy használható, mint a hagyományos cukor, ugyanakkor mintegy 40%-al kevesebb kalóriát tartalmaz. 40%-al kevesebb kalóriát tartalmaz A nyírfacukor...
A szejtán felhasználható a kenyérsütőgéppel vagy a hagyományos módon készült pékáruk sikértartalmának növelésére. A magyar konyha rengeteg lisztes, tésztás ételt tartalmaz. Nem...