Klinikai vizsgálatok által igazolt, hogy a gránátalma paraziták, vírusok és baktériumok ellen is hatékony. Klinikai vizsgálatok által igazolt, hogy a gránátalma paraziták, vírusok...
A burgonyakeményítő főtt, szárított burgonya őrleménye. A lisztérzékenyek étrendjében a kenyér pótlására szolgáló készítmények egyik alapanyaga. Gyakran használják finom...
A méhviaszt a méhek a lépek építésénél használják, melyet saját váladékaikból állítanak elő. A méhviasz a természetben fellelhető természetes viasz, melyet a 12 – 17 napos...
Gluténmentes, laktózmentes, szójamentes és tojásmentes tészta. A tésztát azoknak ajánljuk, akik szeretik a távol-keleti különlegességeket. A tésztát könnyű elkészíteni, 3-4 perc...
A köleskása felhasználható főzelékek sűrítésére, habarásra, süteményekbe, müzlibe. A kása elkészítése Tegyen egy tálkába kívánt mennyiségű rizspelyhet, majd engedje fel...
A juharszirup az emberi szervezet számára a legkedvezőbb édesítőszerek egyike, mert számos fontos vitamint, aminosavat, ásványi anyagot tartalmaz. Juharszirup az édes vitamin Az emberi...
Teljes értékű, igen egészséges táplálék. Felhasználható továbbá levesek, főzelékek sűrítésére, habarására, süteményekhez, müzlikhez mint kiegészítő. A rizs a perjefélék...
A nyírfacukor ugyanúgy néz ki és ugyanúgy használható, mint a hagyományos cukor, ugyanakkor mintegy 40%-al kevesebb kalóriát tartalmaz. 40%-al kevesebb kalóriát tartalmaz A nyírfacukor...