Miszó, mizó (miso): Erjesztett szójababkrém, levesekhez, kenyérre vagy ízesítésül használják. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék. A makrobiotikus...
A miso a japán konyhában használt tradicionális ízesítő, fermentált szójabab paszta. A miso paszta összetevői: víz, szójabab, rizs, só, alkohol (E1510).
Sushi nori tengeri algalapok 10 lap Nori sushi - tengeri alga Hagyományos ősi Japán eljárással, lassú szárítással készült. Nagy gondossággal válogatott, szín, állag, ízletesség...
Összeválogattuk neked a legfontosabb reformélelmiszereket, amikett érdemes kipróbálnod. Ha neked is hirtelen túl sok a kínálat, nem tudsz választani, hogy mit is vegyél, segítünk...
Az alacsony cukortartalmú, teljes kiőrlésű alapanyag 100%-ban gluténmentes zabpehelyből készül. A Nature Cookta Gluténmentes Zabpehelyliszt sütéshez és főzéshez egyaránt...
A burgonyakeményítő főtt, szárított burgonya őrleménye. A lisztérzékenyek étrendjében a kenyér pótlására szolgáló készítmények egyik alapanyaga. Gyakran használják finom...
A kukoricakása felhasználható főzelékek sűrítésére, habarásra, süteményekbe, müzlibe. BIO KUKORICAKÁSA 110G Termék összetétele: kukoricadara*. A bio kukoricakása felhasználható...