Sushi nori tengeri algalapok 10 lap Nori sushi - tengeri alga Hagyományos ősi Japán eljárással, lassú szárítással készült. Nagy gondossággal válogatott, szín, állag, ízletesség...
A miso a japán konyhában használt tradicionális ízesítő, fermentált szójabab paszta. A miso paszta összetevői: víz, szójabab, rizs, só, alkohol (E1510).
A növényeket előtérbe helyező étkezési rendszer úgy válik teljessé, ha a zselésítő hatást is növényekből tesszük termékeinkbe.Az állati csontlisztet, vagy a szalonnabőrkét...
A So Thai fűszerpasztáival gyorsan az asztalára varázsolhatod Ázsia autentikus ízeit. A legerősebb curry krém, igazi thai ízvilággal. Ázsia ízei Magyarországon is a So Thai...
Minőségi guar-gumi egy könnyű, halványszínű, majdnem fehér- vízben oldódó por amit a Cyamopsis tetragonolobus indiai fa- guarbab magból nyernek ki őrlési folyamattal. A guar-gumi...
A távolkeleti nők szótárából teljesen hiányzik a klimax és annak szinonimái, még ráutaló kifejezések sem találhatók. A nyugati típusú civilizáció viszont gazdag a probléma...
Összetevők: Tenyésztett árpa * (38%), teljes szójabab * (35%), tengeri só, víz. * ökológiai termesztés. A Miso egy élő termék, és a folyamatos fermentáció a fedelet bomlást...