A miso a japán konyhában használt tradicionális ízesítő, fermentált szójabab paszta. A miso paszta összetevői: víz, szójabab, rizs, só, alkohol (E1510).
A távolkeleti nők szótárából teljesen hiányzik a klimax és annak szinonimái, még ráutaló kifejezések sem találhatók. A nyugati típusú civilizáció viszont gazdag a probléma...
Összetevők: Tenyésztett árpa * (38%), teljes szójabab * (35%), tengeri só, víz. * ökológiai termesztés. A Miso egy élő termék, és a folyamatos fermentáció a fedelet bomlást...
Lágyan aromás, édes sütemények, ételek természetes hozzávalója. A kókuszliszt az alapanyagok között hamar pótolhatatlan kedvencünkké válhat. Az ínycsiklandó...
Minőségi guar-gumi egy könnyű, halványszínű, majdnem fehér- vízben oldódó por amit a Cyamopsis tetragonolobus indiai fa- guarbab magból nyernek ki őrlési folyamattal. A guar-gumi...
A Nature Cookta kókuszliszt a bio- és reformélelmiszer piac fontos szereplője. Nemcsak egy egészséges és fair trade termék, hanem számos jó tulajdonságának köszönhetően...
A miso a japán konyhában használt tradicionális ízesítő, fermentált szójabab paszta. A miso paszta összetevői: víz, szójabab, rizs, só, alkohol (E1510).
Az évszázados tapasztalatokon alapuló népi gyógymód úgy tarja, hogy a virágpor szabályozza az emésztést, hatásos a hasmenés és a székrekedés ellen. Fokozza a szellemi...
Összetevők: Tenyésztett árpa * (38%), teljes szójabab * (35%), tengeri só, víz. * ökológiai termesztés. A Miso egy élő termék, és a folyamatos fermentáció a fedelet bomlást...