Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Különleges lencse fajta Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű...
A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan nagy szerepe volt...
Az otthoni müzlikészítés alapvető anyagait tartalmazó keverékhez, ízlés szerint hozzátéve az olajos magvakat, az egyénileg megszokott gyümölcsöket, igen tartalmas, gazdag keverék...
A korpa tényleges értéke az életfontosságú B vitaminok (B1, B6, B15), nyomelemek és a rostanyag (cellulóz) tartalmában rejlik. Életfontosságú vitaminok természetes forrása A korpa...
A Shitake gombás szendvicspor vegetáriánusok és nem vegetáriánusok fogyaszthatják fűszerként, vagy vajkrémmel, tejföllel kikeverve. Különlegesen egészséges szendvicspor A Shitake...
Az édes tejsavópor kenyérsütésnél a liszthez adva elősegíti, illetve hatékonyabbá teszi az élesztőgombák működését. Minőségét megőrzi: 2015.01.22. Az édes tejsavópor...
A köles finomra őrlésével készült liszt, melyet felhasználhatunk ételek besűrítésére, vagy pl. lisztérzékenyek étrendjében kenyéradaléknak lepény, palacsinta, egyéb pékáruhoz...
Növényi ösztrogéneket tartalmazó élelmiszer. A klimax folyamata során a hormon szintek (ösztrogén, progeszteron) elkezdenek csökkenni. Ez egy természetes folyamat, mivel ha már nincs...
A köles finomra őrlésével készült liszt, melyet felhasználhatunk ételek besűrítésére, vagy pl. lisztérzékenyek étrendjében kenyéradaléknak lepény, palacsinta, egyéb pékáruhoz...