FRUKTÓZ természetes cukor. Nemcsak csillapítja az éhséget, hanem megfelelő energiával is ellátja. Az egyéb étrendi cukrokkal ellentétben a fruktóznak nincs szüksége inzulinra ahhoz,...
A hajdina finomra őrlésével készül. Egyéb kenyér, vagy tésztaféleségek készítéséhez is sokoldalúan felhasználható búza, kukorica, vagy árpaliszttel keverve. Mivel a...
A hajdinapehely jótékonyan hat az érrendszeri megbetegedéseknél, a cukorbetegségben és magas vérnyomásban szenvedőknél. A főzési ideje a hajdina pehelynek pár perc. Tehető müzlibe,...
A növényeket előtérbe helyező étkezési rendszer úgy válik teljessé, ha a zselésítő hatást is növényekből tesszük termékeinkbe.Az állati csontlisztet, vagy a szalonnabőrkét...
A korpa tényleges értéke az életfontosságú B vitaminok (B1, B6, B15), nyomelemek és a rostanyag (cellulóz) tartalmában rejlik. Életfontosságú vitaminok természetes forrása A korpa...
A Natura magyaros fasírtpor kitűnő kiegészítője lehet a vegetáriánus/nem vegetáriánus étrendnek A Natura magyaros fasírtpor kitűnő kiegészítője lehet a vegetáriánus/nem...
A hüvelyesek és a gabonafélék megfelelő arányú keverékét tartalmazza az Ezékiel liszt. Az eddig ismert ókori receptek közül a legrégebbi (i.e. 590) leírás a...
A Shitake gombás szendvicspor vegetáriánusok és nem vegetáriánusok fogyaszthatják fűszerként, vagy vajkrémmel, tejföllel kikeverve. Különlegesen egészséges szendvicspor A Shitake...
Könnyen és gyorsan elkészíthető különleges fasírtpor (lenmag, szezám és burgonyapehely, napraforgó, rizsliszt főbb alapanyagokból). Az ákos fasírt könnyen és gyorsan...
Gyulladáscsökkentő, U-vitamint tartalmaz, ami a nyálkahártyák egészségét biztosítja. Táplálja a bőrt, tisztítja a vért, javítja a látást. Keringésjavító. Kálciumtartalma...
A szezámos fasírtpor kiváló kiegészítője lehet a vegetáriánus és a hagyományos konyha asztalának terítékén. A szezámos fasírtpor kiváló kiegészítője lehet a vegetáriánus és...
Vitamintartalmát tekintve elmondható, hogy a hajdina igen értékes vitaminforrás, mivel a B-vitamincsoport majdnem minden tagját tartalmazza. Vitamintartalmát tekintve elmondható, hogy a...
A szejtán felhasználható a kenyérsütőgéppel vagy a hagyományos módon készült pékáruk sikértartalmának növelésére. A magyar konyha rengeteg lisztes, tésztás ételt tartalmaz. Nem...
A csicseriborsót lisztet krémleveshez, pástétom, vagy humuszkrém készítéséhez használhatjuk fel. A csicseriborsót megőrölve és átszitálva gyártjuk a lisztet, melyet krémleveshez,...