A burgonyakeményítő főtt, szárított burgonya őrleménye. A lisztérzékenyek étrendjében a kenyér pótlására szolgáló készítmények egyik alapanyaga. Gyakran használják finom...
A jázmin rizs Thaiföldről származik, illatos rizsnek is nevezik, mert főzéskor enyhe virágaromát áraszt. Nagyon finom, aromás rizsfajta, kiváló ázsiai ételekhez (pl. kínai...
Összetevők: 100 % kókuszliszt Allergének a termékben: nincs Glutént is felhasználó üzemben csomagolva! Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1661 kJ (397 kcal) Zsír 10,6 g -...
Az élelmi rostok kedvezően hatnak a szénhidrát és zsír anyagcserére, elősegítik a jó bélműködést. Napi ajánlott mennyiség: 20 mg Fogyasztható nyersen, tejbe, gyümölcslébe...
A zab értékes biológiai összetételű gabonaféle. Átlagosan 17 könnyen emészthető fehérjét tartalmaz. A szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavakból hét jelentős...
A natúr (helyesebben: természetes) táplálkozásban igen jelentős helyet foglalnak el a pelyhesített teljes magvak. A szemeket nedvesítéssel és gőzöléssel felmelegített lapítóhengerek...
A búza sikérje elvben rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. Minél szélsőségesebb, kontinentálisabb az éghajlat, annál jobb...
A szőlőcukor, mint édesítésre alkalmas élelmiszer, a répacukorral konkurrálva jelentősen előretört az utóbbi néhány évben.Köszönhetően annak, hogy ugyanúgy alkalmas mindenféle...
A hajdina finomra őrlésével készül. Egyéb kenyér, vagy tésztaféleségek készítéséhez is sokoldalúan felhasználható búza, kukorica, vagy árpaliszttel keverve. Mivel a...
100% növényi eredetű édesítőszer, cukorbetegek számára is fogyasztható. Összetevők: 100% eritritol Allergének a termékben: glutént is felhasználó üzemben csomagolva. Átlagos...