A köles az egyik legősibb gabona, mind rost-, mind aminósavtartalma miatt érdemes beillesztenünk az étrendünkbe. Igen széles körben felhasználható. A kása készítésekor semmilyen...
A rizs ősi és közkedvelt alapanyag, az emberiség több mint felének fő tápláléka. A fehér rizs nem egy külön fajta, hanem csak abban különbözik a barna rizstől, hogy a feldolgozás...
Nagyszerűen felhasználható salátaöntetekhez, halakhoz. Az italok ízesítése mellett húsok és szárnyasok páclevébe is kiváló megoldás. Sütemények, jégkrémek, szörpök nagyszerű...
A sivatagi területeken honos datolyapálma ősidők óta kedvelt gyümölcse, melyet leggyakrabban szárítva fogyasztanak. A termék kizárólag ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból...
Nádcukorból készült kockacukor. A nádcukor a hagyományos kristálycukorral szemben finomítatlan, természetes termék, melynek előállításánál cél megőrizni eredeti melasztartalmát,...
A sivatagi területeken honos datolyapálma ősidők óta kedvelt gyümölcse, melyet leggyakrabban szárítva fogyasztanak. A termék kizárólag ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból...
A köles az egyik legősibb gabona, mind rost-, mind aminósavtartalma miatt érdemes beillesztenünk az étrendünkbe. Igen széles körben felhasználható. A kása készítésekor semmilyen...
Chia mag fekete A chia (Salvia hispanica L.) az ajakos növények családjába tartozó növény, amelyet eredetileg az aztékok termesztettek Mexikóban, magas omega-3 zsírsavtartalmú magokkal....
Mit érdemes tudni róla? Bio Vegán Gluténemntes Bio magozott aszalt datolya Nemcsak finom, tápláló is Magas a fehérje és rosttartalma Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Mesterséges...
Gazdagíthatjuk vele reggeli müzlinket, de keverhetjük önmagában is tejbe vagy joghurtba. Felhasználható ezen túl süteményekben, sütőipari termékekben, levesekben, salátákban, illetve...