Az Alce Nero paradicsomos és bazsalikomos mártást hosszúkás paradicsomból készítik, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. A...
Az őszi hónapokban kézzel szüretelt olajbogyót hidegen préselik. Tökéletesen illeszkedik a nyers és főtt zöldségekhez, levesekhez és grillezett halakhoz, vagy kipróbálhatja...
Ez az Alce Nero mogyorós tejcsokoládé tábla a tejcsokoládé ízét az egész mogyoró gazdagságával elegyíti. A felhasznált kakaó Fairtrade tanúsítvánnyal rendelkezik, és...
A vákuumos eljárás alacsony hőmérsékletet és rendkívül rövid főzési időt eredményez, amelyek lényegében érintetlenül hagyják a citrusfélék illatát és ízét. Próbálja ki a...
Az Alce Nero paradicsomos és porcini gombás mártás hosszúkás paradicsomból származik, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. Az...
Az Alce Nero bio szárított paradicsomos mártást hosszúkás paradicsomból készítik, beleértve a Coimbra-t, az Ercole-t és más fajtákat is, amelyeket a Ferrara és a Ravenna tartomány...
Az Alce Nero organikus paradicsompüré hosszúkás paradicsomból készül, beleértve a Coimbrát, az Ercole-t és más fajtákat is, amelyeket a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában...
A paradicsomot júliusban, augusztusban és szeptemberben szüretelik, és az ízek, az illat és a táplálkozási tulajdonságok megőrzése érdekében dolgozzák fel. Az Alce Nero borsóval...
Az Alce Nero zöldséges paradicsomszószt olaszországi bio zöldségekkel és hosszúkás paradicsommal állítják elő, amelyek a Pó-Delta Ferrara és Ravenna tartományaiban mintegy 30...
Az eredmény egy olyan kávé, amelynek összetéveszthetetlen aromája és finom íze van. A Prodecoop és a Coop Norandino az Alce Nero-val együtt a Cooperativa Sin Fronteras, a szövetkezet...