A paradicsomot júliusban, augusztusban és szeptemberben szüretelik, és az ízek, az illat és a táplálkozási tulajdonságok megőrzése érdekében dolgozzák fel. Az Alce Nero borsóval...
Az Alce Nero zöldséges paradicsomszószt olaszországi bio zöldségekkel és hosszúkás paradicsommal állítják elő, amelyek a Pó-Delta Ferrara és Ravenna tartományaiban mintegy 30...
Az eredmény egy olyan kávé, amelynek összetéveszthetetlen aromája és finom íze van. A Prodecoop és a Coop Norandino az Alce Nero-val együtt a Cooperativa Sin Fronteras, a szövetkezet...
Az Alce Nero bio rizskrékereket Olaszországban termesztett rizsből készítik. Csekély sótartalmuknak köszönhetően tökéletes helyetesítői a kenyérnek vagy a tésztáknak. Enyhén...
Alce Nero bio teljes kiőrlésű fusilli (csavart orsó) 500 g Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban...
Az Alce Nero sárgarépa és lencse pesto kiválasztott alapanyagok felhasználásával készül, és csak extra szűz olivaolajjal dúsított. Ideális tésztaöntetként vagy sok más étel...
Az Alce Nero bio sárga paradicsompürét Olaszországban termesztett paradicsom felhasználásával állítják elő. A július és szeptember között betakarított paradicsomokat úgy dolgozzák...
Az Alce Nero „00” típusú organikus búzalisztet csak az Emilia Romagna-ban termesztett organikus búza felhasználásával állítják elő. Desszertek, kekszek és torták készítéséhez...
Az eredmény egy olyan kávé, amelynek összetéveszthetetlen aromája és finom íze van. A Prodecoop és a Coop Norandino az Alce Nero-val együtt a Cooperativa Sin Fronteras, a szövetkezet...
Az Alce Nero bio narancsvirág méz jellegzetes, világos színű, gyümölcsös aromájú és citrus ízű. A betakarítás április és május között a Szicília, Calabria és Basilicata...