A Baldo és a Ribe hosszú szárú, natív olasz fajták, mély gyökérrendszerekkel, amivel képesek táplálkozni a leggazdagabb talajrétegekről. Tökéletes a zöldségköretekhez. Minden...
Arany színű és tiszta, csillogó megjelenésű, kiemelkedik a gazdag aromájával, amelyet a melasz biztosít, amely bevonja a kristályokat, kellemesen ropogós, finom, karamelles ízzel....
Az alma- és banánpüré gluténmentes, és nem tartalmaz hozzáadott cukrot, kivéve a gyümölcsben természetesen előforduló cukrokat. A praktikus csomagolásnak köszönhetően útközben is...
Napjainkban széles körben elérhető citromok rendkívül fontosak a diétázók számára, mivel kiváló antioxidánsok, tisztító és méregtelenítő tulajdonságaik vannak, és erősítik...
Válassza az Alce Nero limelevet, mert ízletes, és kizárólag Olaszországból származó friss lime felhasználásával készült, anélkül, hogy más adalékanyagokat is tartalmazna....
A gyártási folyamat megőrzi ennek a tipikusan őszi gyümölcsnek az aromáját, illatát és ízét. Próbálja ki pirítóssal vagy sütemények és desszertek összetevőjeként....
Az Alce Nero müzlik ízletesek és ropogósak, tökéletesek a reggelihez egy pohár tejjel vagy egy csésze teával vagy egy kis nassolni valónak. Összetevők: zabpehely*, búzaliszt*, extra...
Ez utóbbit az intenzív aromája, erős ízvilága és magas növése teszi különlegessé, akár 1,80 métert is elérheti. Ideális a kenyér vagy a pirítós helyettesítésére a reggeli...
A júliusban, augusztusban és szeptemberben betakarított paradicsomot az ízek, aromák és táplálkozási tulajdonságok megőrzése érdekében dolgozzák fel. Kiválasztás és mosás után...
Az Alce Nero joghurtos-mézes kekszeket csak extra szűz olívaolajjal, tojás, ízesítőszerek vagy állati zsírok felhasználása nélkül állítják elő. A liszt kizárólag az...
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet...
Az Alce Nero organikus 0 típusú puha búzaliszt kizárólag az Emilia Romagnában termesztett organikus búza felhasználásával készül. Kenyér, pizza, focaccia és piadina készítéséhez...