Ez a kötet egy különleges gasztrotörténeti sorozat harmadik része, amelyben körbeutazhatod a Földet Marokkótól Hongkongon át Romániáig. Ismerd meg, hol mi terem, hogyan készítik el...
Váncsa István Lakoma 1. című könyve egy igazán különleges szakácskönyv, amely azonnal klasszikussá vált megjelenésekor. Ebben a monumentális kötetben közel 800 recept és 42 esszé...
A Sparhelt könyv minden fejezete egy újabb kapu a múltba, ahol a régi ízek és emlékek életre kelnek. A receptek mellett érdekes történeteket is olvashatsz, amelyek bemutatják, hogyan...
A "Só, zsír, sav, hő" olyan gasztronómiai bibliát kínál, amely körbejárja az ételkészítés alapjait. Nosrat által megalkotott mű a kulináris világ bölcsességét öleli fel, és a...
A hivatalos Downton Abbey Ötórai Tea Szakácskönyv az elegancia és a finom ízek szerelmeseinek készült. Ez a lenyűgöző gyűjtemény több mint 150 fényképet és 70+ ínycsiklandozó...
Magyar superfood TUDATOSSÁG - FENNTARTHATÓSÁG - KÖRNYEZETBARÁT TÁPLÁLKOZÁS A superfood kifejezés sokak számára egyet jelent az egészséggel, hiszen olyan alapanyagot mutat, amely...
Cukrásztitkok Ez egy nem klasszikus értelemben vett gasztronómiai könyv. Német-magyar cukrászként olyan segítséget szeretnék adni az olvasóknak, amit eddig nem kaptak meg: a mai...
A magyar konyha /3 nyelvű/ Horváth Ilona receptjeinek legkedveltebb fogásaival Rövid leírás: Ebben az exkluzív szakácskönyvben mindenki kedvére kalandozhat a valódi magyaros...
Sajtlexikon Rövid leírás: A sajtimádók megtalálhatják ebben a könyvben a legismertebb sajtokat a-tól z-ig; alapvető tudnivalókat ismerhetnek meg kedvenc csemegéjük származásáról,...
A Zümmögés a konyhában 2 nem csak egy egyszerű szakácskönyv, hanem egy valódi élmény. Minden egyes recept egy újabb lépés a méz gazdag világába, ahol az egészséges és ínyenc...