Betöltés...

Halimádók konyhája 2.

Ár: 5.990 Ft

A Halimádók konyhája 2. könyv egy igazi csemege minden halimádónak. Ha te is szereted a halételeket, akkor ez a könyv neked szól. Andrejszky Zoltán, a Fishing&Hunting TV-csatorna műsorvezetője, most nemcsak a képernyőn varázsol jobbnál jobb fogásokat, hanem le is írja legizgalmasabb receptjeit. Ez a könyv közel ötven édesvízi receptet tartalmaz, amelyek garantáltan feldobják a konyhádat.

A Halimádók konyhája 2. könyvben találkozhatsz hagyományos fogásokkal, mint a rácponty, a korhely halászlé vagy a tejfölös-gombás csuka, de olyan ételeket is felfedezhetsz, amelyeket általában nem halból szoktunk készíteni. Ilyenek például a busa brassói, a töltött paprika amurral, a szürke harcsából alkotott töltött káposzta vagy a harcsás paprikás krumpli. Ezek az izgalmas és szokatlan ízkombinációk garantáltan új élményt nyújtanak minden étkezéskor.

Andrejszky Zoltán férfias stílusban, az ízeket és alapanyagokat nagyvonalúan kezelve mutatja be a halételek készítését. Bátran nyúl a fűszerekhez, zöldségekhez és gyümölcsökhöz, szokatlan kombinációkban kínálja ezt a remek alapanyagot: a halat. A könyvben található receptek egyszerűek és könnyen követhetőek, így a gyakorló háziasszonyok és háziemberek is bátran nekiállhatnak a főzésnek.

A Halimádók konyhája 2. könyv tele van erős szavakkal és kifejezésekkel, amelyek eladják a terméket. Az egyes recepteket figyelemre méltónak és izgalmasnak fogod találni. A halételek varázslatos és csodálatos tulajdonságait részletesen bemutatja a könyv, így garantáltan új szemmel fogsz tekinteni erre a csodálatos alapanyagra.

Ez a könyv nem csak a tapasztalt szakácsoknak szól, hanem azoknak is, akik most kezdik felfedezni a főzés örömeit. Az alapoktól kezdve megtanulhatod, hogyan kell tökéletesen elkészíteni a halételeket, majd haladhatsz tovább a bonyolultabb ételek felé. A receptek egyszerűek és könnyen követhetőek, így bárki elkészítheti őket.

A Halimádók konyhája 2. könyv segítségével megtanulhatod, hogyan hozd ki a legtöbbet ebből a csodálatos alapanyagból. A hal nem csak finom és tápláló, hanem rendkívül sokoldalú is. Készíthetsz belőle főételeket, előételeket, leveseket, salátákat, sőt még desszerteket is. A könyvben található receptek között biztosan találsz majd olyanokat, amelyek a kedvenceiddé válnak.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy részese legyél ennek a különleges könyvnek, amely garantáltan új távlatokat nyit meg a konyhádban. A Halimádók konyhája 2. könyv segítségével nem csak finom ételeket készíthetsz, hanem egyben megismerheted a halételek történetét és kultúráját is. Ez a könyv tökéletes ajándék mindenkinek, aki szereti a főzést és szeretne új receptekkel és ötletekkel gazdagítani a repertoárját.

Miért pont ez a termék?


Izgalmas és változatos receptek
Hagyományos és szokatlan fogások egyaránt
Könnyen követhető, férfias stílus
Ideális ajándék a halételek szerelmeseinek
Gazdagítja a főzési repertoárodat


Felhasználási tippek:


Készíts különleges halas előételeket
Próbáld ki a halas egytálételeket
Kísérletezz halas desszertekkel
Használj friss fűszereket és zöldségeket
Fedezd fel a szokatlan ízkombinációkat


Felhasználási alkalmak:


Családi vacsorák
Ünnepi étkezések
Baráti összejövetelek
Egészséges hétköznapi ebédek
Gasztronómiai kalandok


Könyv tartalma:


Közel ötven édesvízi recept
Férfias, nagyvonalú stílusú leírások



Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.05.22
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Halimádók konyhája 2." című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: