A Toszkána ízei könyv egy igazi csemege minden gasztronómia rajongónak. Ha te is szereted a különleges, autentikus ízeket, akkor ez a könyv neked szól. Cettina Vicenzino, a szicíliai...
A Halimádók konyhája 2. könyv egy igazi csemege minden halimádónak. Ha te is szereted a halételeket, akkor ez a könyv neked szól. Andrejszky Zoltán, a Fishing&Hunting TV-csatorna...
Képzeld el, hogy otthonod konyhájában elkészíted a bécsi krumplilevest vagy a salzburgi galuskát, és közben úgy érzed magad, mintha a bécsi udvarban lennél. Ez a könyv pontosan ezt az...
A Megúszós kaják 2. kötete azoknak szól, akik hisznek abban, hogy a jó kaja készítése nem kizárólag az időt és energiát igénylő bonyolult receptekben rejlik. Fördős Zé, az...
A Funky kaják könyv nem csupán egy egyszerű receptgyűjtemény, hanem egy inspirációs forrás is mindazoknak, akik szeretnék élvezni az egészséges étkezés örömét. Ebben a könyvben...
A Vadételek az igazi gasztronómiai kalandok szerelmeseinek kötelező darabja. Vári Dávid, a fiatal és szenvedélyes vadász, megosztja velünk a vadászat és a konyhaművészet legszebb...
Móra Ferencné szakácskönyve egy időutazás az ízek világában, ahol a hagyományok és az emlékek egyesülnek az ételkészítés örömével. Az ismerős és kedves ízek, amelyek...
A Nagy Tésztakönyv olyan forrás, amelynek lapjain minden tésztaimádó és konyhaművész otthonra lel. Ez a könyv nemcsak azoknak szól, akik a házilag készített tészták mesterévé...
Ez a kötet egy különleges gasztrotörténeti sorozat harmadik része, amelyben körbeutazhatod a Földet Marokkótól Hongkongon át Romániáig. Ismerd meg, hol mi terem, hogyan készítik el...
Váncsa István Lakoma 1. című könyve egy igazán különleges szakácskönyv, amely azonnal klasszikussá vált megjelenésekor. Ebben a monumentális kötetben közel 800 recept és 42 esszé...