Egytálételek - Le Cordon Bleu Az egytálételeket szinte az egész világot mindenütt kedvelik, mert ízletesek és egyszerűen elkészíthetők. Ez a könyv különböző országok...
Déligyümölcsök a konyhában Csupa déligyümölcsös recept kapott helyet Kádas Lajos szakácskönyvében. Bár a legtöbben értelemszerűen édességekre asszociálnánk, a repertoár ennél...
500 halétel Az 500 halétel mindenféle halból és tenger gyümölcseiből készült fogás friss, izgalmas gyűjteménye a kagylótól a süllőig. Ha főételt, egészséges ebédet vagy...
Frank Júlia konyhája - Szárnyasok Frank Júlia új szakácskönyvsorozata a gasztronómiai paletta minden színét felöleli. Az egyes kötetek receptjei egy-egy fő alkotóelemre - jelen...
Hungarian culinary art Könyvünk a Magyar konyhát mutatja be egy új formában receptekkel és csodálatos képekkel. Minden recepthez megtalálható a kész étel fotója. A könyv angol és...