Mit esztek ti otthon, mannát? Rubin Eszter tíz éve megjelent első regénye, a gasztrokulturális örökség irodalmi értelmezésével gazdagon átszőtt Barhesz megjelenése óta várták az...
Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell A szerző kiváló ismerője a húsipari termékek készítésének, és mint azt könyvében írja: „Könyvemben úgy a hazai vörös...
Vegán és vegetáriánus ételek húsfogyasztóknak is Egyre többen szeretnének egészségesen élni és táplálkozni, ezért sokan keresik azokat az ételeket, amelyek egészségesek és nem...
Vadászok szakácskönyve A vadászat ősfoglalkozás, egyidős az emberrel. Évezredekkel ezelőtt, majd azt követően sok ezer évig a vadászat volt az ember „főfoglalkozása”, amire az...
Az ételallergia legyőzhető! Előzzük meg és fordítsuk vissza ezt a huszonegyedik századi kórt Az ételallergia robbanásszerűen terjedő probléma, ebben a könyvben azonban megcsillan az...
Saláták A MI ? FŐZNI sorozat következő kötete a gombák után a saláták különféle felhasználását mutatja be 80 recepten keresztül. Legyen szó könnyű köretről, főétkezésről...
Krumpli Itt az ideje, hogy lehámozzuk a burgonyában rejlő számtalan lehetőség héját. Krumpli című könyvünkben megtalálhatók olyan klasszikusok, mint a pásztorpite, a krumplileves...
Dugódili A profi újságíró és amatőr borivó Bianca Bosker mindaddig nem sokat tudott a borról, míg fel nem fedezte azt a világot, ahol az íz, a zamat az úr: az elit sommelier-k...
Gyors arab konyha - Közel-keleti fogások a hét minden napjára Arab ételek finoman és gyorsan? Mounir Toub séf ebben a könyvben megmutatja, hogyan! Maximum fél órán belül tálalhatod is...