Betöltés...

160 grammos szénhidrátdiéta – Desszertek könnyebben

Ár: 5.490 Ft

Az édességek élvezete nem kell, hogy a múlté legyen, még akkor sem, ha inzulinrezisztens vagy cukorbeteg vagy, esetleg fogyókúrázol. A 160 grammos szénhidrátdiéta – Desszertek könnyebben című könyv tökéletes választás mindazoknak, akik szeretnék megőrizni az édességek örömét az egészséges táplálkozás mellett is.

Ez a könyv több mint 100.000 példányban eladott sorozat következő kötete, amely kizárólag a desszertekre fókuszál. A könyv célja, hogy megmutassa, hogyan lehet ízletes és egészséges édességeket készíteni anélkül, hogy le kellene mondanod a finomságokról. Legyen szó egy gyors uzsonnáról, tízórairól, átalakított klasszikus kedvencről vagy egy ünnepi alkalomhoz illő desszertről, ebben a könyvben minden alkalomra találsz megfelelő receptet.

A kötetben szereplő receptek között olyan alapdesszertek is megtalálhatók, mint a piskóta, a kelt tészta, a pite tészta vagy az égetett tészta. Ezek az alapreceptek további kreatív ötletekkel vannak kiegészítve, amelyek segítenek a kalóriák és a szénhidráttartalom csökkentésében. Vrábel Krisztina, a könyv szerzője, nem hisz abban, hogy egy IR-es desszert attól lesz jó, hogy pusztán lecseréli a cukrot édesítőszerre vagy a fehérlisztet csökkentett szénhidráttartalmú lisztre. Az ő célja, hogy tápanyagösszetétel szempontjából teljes értékű, finom desszerteket készítsen, amelyek még tovább javíthatók.

Ez a könyv nemcsak azoknak szól, akik egészségesebb életmódra törekednek, hanem azoknak is, akik szeretnék bővíteni sütési tudásukat. A részletes receptek és a lépésről lépésre útmutatók segítségével könnyedén elkészítheted a finom desszerteket. A kötet tele van hasznos tippekkel, amelyek segítenek a kalóriák csökkentésében és az egészséges összetevők kiválasztásában.

Képzeld el, ahogy egy családi vacsorán vagy baráti összejövetelen tálalod az egészséges, mégis ízletes édességeket, amelyeket mindenki élvezhet. Az egészséges desszertek nemcsak finomak, hanem látványosak is, így biztosan elnyerik a vendégek tetszését. Az ünnepi alkalmakra szánt receptek pedig garantáltan emlékezetessé teszik a különleges pillanatokat.

A 160 grammos szénhidrátdiéta – Desszertek könnyebben könyv minden édességkedvelő számára nélkülözhetetlen, aki szeretne tudatosan étkezni anélkül, hogy lemondana az édességekről. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és fedezd fel az egészséges desszertek varázsát ezzel a csodálatos könyvvel!

Miért pont ez a termék?


Egészséges desszertek inzulinrezisztens és cukorbeteg diétához
Könnyen követhető lépésről lépésre útmutatók
Alapreceptek és kreatív ötletek
Kalóriacsökkentési tippek
Több mint 200 recept minden alkalomra


Felhasználási tippek:


Készítsd el a család kedvenc édességét egy ünnepi vacsorára
Lepd meg barátaidat egészséges desszertekkel egy összejövetelen
Próbáld ki a gyors uzsonnákat egy hétköznap délután
Készíts látványos tortákat egy születésnapi bulira
Használj kalóriacsökkentési tippeket a napi étkezésekhez


Felhasználási alkalmak:


Családi vacsorák
Baráti összejövetelek
Ünnepi alkalmak
Hétköznapi uzsonnák
Születésnapi bulik


Könyv tartalma:


1 db 160 grammos szénhidrátdiéta – Desszertek könnyebben könyv
Több mint 200 recept lépésről lépésre leírással
Alapreceptek és kreatív ötletek
Kalóriacsökkentési tippek és trükkök


Vásárold meg a 160 grammos szénhidrátdiéta – Desszertek könnyebben könyvet, és varázsold el a vendégeidet a legfinomabb és leglátványosabb egészséges desszertekkel! Készítsd el a család új kedvencét, és tedd emlékezetessé a különleges alkalmakat ezekkel az izgalmas receptekkel!


Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.08.03
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "160 grammos szénhidrátdiéta – Desszertek könnyebben" című hirdetést látja. (fent)