Zümmögés a konyhában 3. - ...és végy még több kanál mézet!
Ár: 5.990 Ft
A "Zümmögés a konyhában 3. - ...és végy még több kanál mézet!" című szakácskönyv egy igazi gyöngyszem azok számára, akik szeretik a mézet és a különleges desszerteket. Rúzsa Magdi és Vida József legújabb könyve tele van olyan csodálatos receptekkel, amelyek a méz édességét és varázsát hozzák el a konyhádba.
Ebben a különleges kötetben a méz, mint alapanyag, kerül a középpontba. Az elmúlt évtizedekben méltatlanul háttérbe szorult, de most újra felfedezhetjük a méz csodálatos tulajdonságait. A "Zümmögés a konyhában 3." lapjain 83 többszörösen tesztelt recept található, amelyek mind mézzel készültek. A szerzőpáros olyan klasszikusokat kínál, mint a képviselőfánk és a répatorta, valamint különleges ínyencségeket, mint a mille-feuille és a panna cotta.
A könyv nem csupán recepteket tartalmaz, hanem érdekes interjúkat is olvashatsz négy magyarországi méhészet alapítójával. Ezek az interjúk betekintést nyújtanak a méhészek életébe, munkájuk szépségeibe és izgalmaiba. Megtudhatod, hogyan készül a méz, és mi teszi ezt az alapanyagot olyan különlegessé.
Miért pont ez a termék?
Klasszikus és ínyenc desszertek mézzel
Egészséges alternatíva a cukor helyett
Könnyen követhető receptek
Inspiráló fotók és illusztrációk
Érdekes interjúk méhészekkel
Felhasználási tippek:
Készíts egyedi mézes desszerteket vendégvárásra
Próbáld ki a mézes képviselőfánkot egy különleges alkalomra
Használd a könyv receptjeit egészséges édességek készítéséhez
Fedezd fel a méz különleges ízvilágát a mindennapokban
Lepd meg szeretteidet házi készítésű mézes finomságokkal
Felhasználási alkalmak:
Családi összejövetelek
Ünnepi vacsorák
Különleges hétvégi desszertek
Baráti összejövetelek
Ajándékként édesszájúaknak
Csomag tartalma:
"Zümmögés a konyhában 3. - ...és végy még több kanál mézet!" szakácskönyv
83 többszörösen tesztelt recept mézzel
Érdekes interjúk méhészekkel
Inspiráló fotók és illusztrációk
Ebben a különleges kötetben a méz, mint alapanyag, kerül a középpontba. Az elmúlt évtizedekben méltatlanul háttérbe szorult, de most újra felfedezhetjük a méz csodálatos tulajdonságait. A "Zümmögés a konyhában 3." lapjain 83 többszörösen tesztelt recept található, amelyek mind mézzel készültek. A szerzőpáros olyan klasszikusokat kínál, mint a képviselőfánk és a répatorta, valamint különleges ínyencségeket, mint a mille-feuille és a panna cotta.
A könyv nem csupán recepteket tartalmaz, hanem érdekes interjúkat is olvashatsz négy magyarországi méhészet alapítójával. Ezek az interjúk betekintést nyújtanak a méhészek életébe, munkájuk szépségeibe és izgalmaiba. Megtudhatod, hogyan készül a méz, és mi teszi ezt az alapanyagot olyan különlegessé.
Miért pont ez a termék?
Klasszikus és ínyenc desszertek mézzel
Egészséges alternatíva a cukor helyett
Könnyen követhető receptek
Inspiráló fotók és illusztrációk
Érdekes interjúk méhészekkel
Felhasználási tippek:
Készíts egyedi mézes desszerteket vendégvárásra
Próbáld ki a mézes képviselőfánkot egy különleges alkalomra
Használd a könyv receptjeit egészséges édességek készítéséhez
Fedezd fel a méz különleges ízvilágát a mindennapokban
Lepd meg szeretteidet házi készítésű mézes finomságokkal
Felhasználási alkalmak:
Családi összejövetelek
Ünnepi vacsorák
Különleges hétvégi desszertek
Baráti összejövetelek
Ajándékként édesszájúaknak
Csomag tartalma:
"Zümmögés a konyhában 3. - ...és végy még több kanál mézet!" szakácskönyv
83 többszörösen tesztelt recept mézzel
Érdekes interjúk méhészekkel
Inspiráló fotók és illusztrációk
Tulajdonságok
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.11.18 |
Eddig megtekintették 32 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "Zümmögés a konyhában 3. - ...és végy még több kanál mézet!" című hirdetést látja. (fent)