Könyvek rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek:
Gasztronómia Könyv A keresett kifejezés: Gasztronómia Könyv
További 861 db zártkörű hirdetésünket
megtekintheti bejelentkezés után, így a
jelenlegi 457 db hirdetés helyett
1.318 db hirdetés között böngészhet..
Kiadó: Alexandra Kiadó Nyelv: magyar Kiadás éve: 2013 ISBN: 9789633571514 Kötésmód: PUHATÁBLÁS Oldalszám: 128 oldal Méret [mm]: 150 x 210 x 5 A főzés szórakoztató, kreatív és...
Szerző:Kiss Enikő Kiadó: Könyvmíves Könyvkiadó Nyelv: magyar Kiadás éve: 2012 ISBN: 9789639898271 Kötésmód: PUHATÁBLÁS, KÖTÖTT Oldalszám: 175 oldal Méret [mm]: 120 x 200 x 15 Az...
PILSENI, STOUT, IPA, PORTER, BAK, PALE ALE, FÉLBARNA, BÚZA... Az otthoni sörfőzés művészetének elsajátítása az egyszerű sörfőző szett használatától a saját mikrosörfőzde...
Dworschák Ernő-Frank Júlia-Szántó András A négy alapíz szakácskönyve: Édes antik (Mezőgazdasági Könyvkiadó), 1989 216 o., puha kötés, jó állapotú 600.-
Egyszerű, de jól ízesített sült csirkére vágyik? Vagy kíváncsi az angol királynő koronázási lakomájára készített pecsenyére? Ebben a gyönyörű képekkel illusztrált könyvben...
A kiadvány a legkorszerűbb ételkészítési ismereteket témakörökre bontva ismerteti. A levesek, a húsételek a köretek, stb. bemutatásán túl minden témakörben recepteket és...
Szerző: Bridget Jones Kiadó: Műhely Kiadó Nyelv: magyar Kiadás éve: 2005 ISBN:9799637052148 Kötésmód: KEMÉNYTÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT Oldalszám: 96 oldal Méret [mm]: 235 x 305 x 15...
Ebben a könyvben zamatos, gyümölcsökkel teli, klasszikus receptekkel ötvözve, új smoothie és turmix receptötleteket találunk egészséges italok készítéséhez. Temérdek tanácsot ad...
Valamikor régen, boldog háborúelőtti időben, kétféle polgári háziasszonyt ismertünk. Az egyik – a jó háziasszony – kulcscsörgető, tűzrőlpattant, örökké izgatott menyecske...
Rita Vitt pálinkamester immár húsz éve egyesíti likőrreceptjeiben a virágok és gyógynövények sokoldalú aromáit. A különleges és néha ritka növényekből készülő...
Az erjesztés – vagy más néven fermentáció – a szerves anyagok (tápanyagok) enzimek hatására történő átalakítása, lebontása. A táplálékok bélrendszerünkben történő...
Gulyás Judit, Szeleczky Ildikó Európa asztalai - Tables of Europe - Les Tables D'Europe magyar-angol-francia nyelven antik (Vendégvárás Művészete Egyesület), 2004 92 o., puha kötés, jó...