A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése
Ár: 3.090 Ft
A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése Fuchs Elemér és Dr. Szathmáry Arisztid kiváló szakmunkában mutatják be egyrészt a borászati ismeretek tárházát, másrészt az egyéb alkohol tartalmú italok, mint pl. a sör és egyéb szeszesitalok előállításának, kezelésének fontos tudnivalóit. Jelen szakkönyv olyan szerzők munkáinak folytatása, mint Pettenkoffer Sándor, Molnár István, Vargha Imre, de a külföldi szakirodalom fejlődésének ismereteit és tudását is összegzi.
Tulajdonságok
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.11.10 |
Eddig megtekintették 18 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése" című hirdetést látja. (fent)