Betöltés...

A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése

Ár: 2.930 Ft

Fuchs Elemér és Dr. Szathmáry Arisztid kiváló szakmunkában mutatják be egyrészt a borászati ismeretek tárházát, másrészt az egyéb alkohol tartalmú italok, mint pl. a sör és egyéb szeszesitalok előállításának, kezelésének fontos tudnivalóit. Jelen szakkönyv olyan szerzők munkáinak folytatása, mint Pettenkoffer Sándor, Molnár István, Vargha Imre, de a külföldi szakirodalom fejlődésének ismereteit és tudását is összegzi.

Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.07.13
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: