Rita Vitt pálinkamester immár húsz éve egyesíti likőrreceptjeiben a virágok és gyógynövények sokoldalú aromáit. A különleges és néha ritka növényekből készülő...
11th Edition / Nov 2024 440 pages, 160 pp colour, 85 maps Dimensions: 128mm x 197mm OLVASS BELE: Like a giant wedge plunging into the ocean, South India is the subcontinent’s steamy heartland –...
Szerző: Posta Renáta Kiadó: Jaffa kiadó Nyelv: magyar Megjelenés: 2015 ISBN: 9786155492488 Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT Oldalszám: 240 oldal Méret [mm]: 165 x 235 x 18 A...
4th Edition 2019 192 pages, 164 photos, 50 maps in 1:25,000, 1:50,000 and 1:75,000, overview maps to a scale of 1:400,000 and 1:900,000 Format 11.5 x 16.5 cm, paperback with a polytex-laminated...
Gyógynövények, aromaterápia, kognitív viselkedésterápia, táplálkozás, testmozgás, hormonterápia Szerkesztette: dr. Anne Henderson HVG Kiadó, 2023 Fedezd fel a menopauza testi és lelki...
Szerző: Shannon Buck Kossuth Kiadó, 2015 Több mint 200 szakértői tippet, receptet olvashatunk a könyvben, melynek legfőbb célja, hogy természetes alapanyagú szépségápolási termékek...
Hogyan kóstoljuk helyesen a whiskyt? Szerző: Eddie Ludlow HVG Kiadó, 2019 Miért mézízű néhány whisky? Hogyan készül a bourbon és a scotch? Milyen gabonából és hogyan párolják a...
Minden, ami kávé: a termesztéstől a pörkölésig, a főzéstől a kóstolásig Szerző: Maxwell Colonna-Dashwood HVG Kiadó, 2024 Iránytű a kávézáshoz A kávé népszerűbb, mint valaha,...
Öngondoskodás minden napra Szerző: Feller Adrienne 21. Század Kiadó, 2024 El kellett hagynom magam, hogy rájöjjek, én vagyok önmagam legjobb barátja, és vannak olyan dolgok, amiket...
A nagy borválasztó megmutatja, hogy mennyire egyszerű könnyedén és magabiztosan bort választani bármilyen ételhez és alkalomhoz. Könyvünk a szakmai zsargont kerülve a 10 borstílusra...
Wokban villámgyorsan készíthetünk ínycsiklandóan látványos fogásokat, lehet benne sütni, pirítani, gőzölni, párolni, de még levest főzni is. Eközben a hozzávalók aromája,...
El kellett hagynom magam, hogy rájöjjek, én vagyok önmagam legjobb barátja, és vannak olyan dolgok, amiket tényleg csak én tehetek meg magamért. Talán neked is ismerős ez az állapot....
A szokásos bevezetés helyett álljon itt ez a pár soros ajánlásom: a korszerű táplálkozás egyik alapanyaga a gyümölcs. Hazánk változatos, kitűnő minőségű gyümölcsökkel...
Termesszen saját fűszernövényeket, ápolja és takarítsa be őket gondosan, élvezze aromájukat - nyáron és télen is. Tegye még finomabbá a salátákat és főzelékeket. -Telepítés...