Vörös színű különleges csíra. Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 4-5 nap Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.
Bio tönköly teljes őrlésű liszt -1kg Bio tönköly teljes őrlésű liszt 1kg Az egyetlen lisztféle, mely a válogatott gabonaszemek valamennyi alkotóját tartalmazza. Az ásványokat,...
A petrezselyem csíra serkenti a mellékvesék és a pajzsmirigy működését, jó hatással van a májra, és úgy általában az emésztőrendszerre. Gyomorerősítő, béltisztító,...
GEFRO BALANCE TASTE OF ASIA LEVESPOR SNACK LEVES - ÁZSIAI ÍZVILÁGÚ LEVESPOR Minőségi garancia: vegán, gluténmentes, laktózmentes, értékes élelmi rostokat tartalmaz. Nem tartalmaz...
Az egyetlen lisztféle, mely a válogatott gabonaszemek valamennyi alkotóját tartalmazza. Az ásványokat, nyomelemeket tartalmazó korpa, az élet továbbvitelét biztosító csíra, és az...
A zsázsacsíra élettani hatása: 80%-ban tartalmaz telítetlen zsírsavakat, jelentősége a szív-, és érrendszeri megbetegedéseknél van. Megelőzhető a szívinfartus rendszeres zsázsa...
A tönkölybúza csíra fehérjetartalma a közönséges búzához képest hatszoros. Esszenciális zsírsav tartalma hatékony az idegrendszerre. Aminosav összetétele kiváló, ásványi...
A zöldborsó csíra hasznos a szív- és érrendszeri betegségek ellen, köszönhetően szíverősítő, koleszterin csökkentő és vérnyomás szabályozó hatásának. A vércukorszintet is...
Natura Görögszénamag Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 C°. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő 2-4 nap. Csíra hossza 6 mm. Ne hagyjuk hosszabbra, mert...
A bulgur a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben,...
A kelkáposzta csíra íze enyhén fűszeres. Ideális salátákhoz ideális , turmixokhoz vagy mártogatósokhoz. A csírák fogyasztása a legegyszerűbb módszer fontos vitaminok, ásványi...
Az eszköz egy csíráztató üvegből és egy szűrőfedélből áll. Anyaga: környezetbarát üveg és polypropilén fedél, ami kadmium-, formaldehid- és biszfenolmentes A bioSnacky...
Natura Görögszénamag Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 C°. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő 2-4 nap. Csíra hossza 6 mm. Ne hagyjuk hosszabbra, mert...
Az eszköz egy csíráztató üvegből és egy szűrőfedélből áll. Anyaga: környezetbarát üveg és polypropilén fedél, ami kadmium-, formaldehid- és biszfenolmentes A bioSnacky...
A kelkáposzta csíra íze enyhén fűszeres. Ideális salátákhoz ideális , turmixokhoz vagy mártogatósokhoz. A csírák fogyasztása a legegyszerűbb módszer fontos vitaminok, ásványi...