A zsázsacsíra élettani hatása: 80%-ban tartalmaz telítetlen zsírsavakat, jelentősége a szív-, és érrendszeri megbetegedéseknél van. Megelőzhető a szívinfartus rendszeres zsázsa...
A bulgur a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben,...
Natura Görögszénamag Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 C°. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő 2-4 nap. Csíra hossza 6 mm. Ne hagyjuk hosszabbra, mert...
Elődeink fejfájás, álmatlanság ellen, sebek borogatására használták. Magas az ásványi anyag (kálium-, kalcium-, nátrium-, magnézium-, vas- és foszfor-), illetve vitamintartalma (A,...
A Bio Napraforgó csíráztatáshoz 90g kellemes ízű, jódtartalmú, vízhajtó hatású. Jótékony hatással van a cukorbetegségekre. Igen sok foszfort, kálciumot, rezet, fehérjét és...
A Vitaking Appetito szirup – egy kimondottan jóízű, speciális gyógynövény összeállítás gyermekeknek az egészséges étvágyért és emésztésért. A legkisebbek is hamar megszeretik,...
A Vitaking Appetito Plus szirup – egy kimondottan jóízű, speciális gyógynövény összeállítás az egészséges étvágyért és emésztésért. A görögszéna hozzájárul az...
A klasszikus Protexin termék, amely meghódította Magyarországot. 7 féle humán eredetű baktériumtörzset, valamint a táplálásukhoz hozzájáruló fruktó-oligoszacharidot tartalmazó...
7 féle humán eredetű baktériumtörzset, valamint a táplálásukhoz hozzájáruló fruktó-oligoszacharidot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. 7 féle humán eredetű...
7 probiotikus törzs + prebiotikum. 7-féle élő baktériumtörzset tartalmaz, melyek képesek megtelepedni és szaporodni az emberi bélflórában. Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású...
Biopont bio teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt tgl-200 1000 g A többi búzafajtához képest kiemelkedő a fehérje- és a sikértartalma. A szervezet által jól hasznosítható...
A rizs ősi és közkedvelt alapanyag, az emberiség több mint felének fő tápláléka. A fehér rizs nem egy külön fajta, hanem csak abban különbözik a barna rizstől, hogy a feldolgozás...
Végre egy liszt, amelynek ÍZE van! Végre egy liszt, aminek a tapintásán érzed, hogy más, mint a többi! És mindez adalékanyagok, ízfokozók és “E-vitaminok” és mindenféle trükk...
Fekete retekmag csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: Sötétlila levél és halványlila csíra Íz: a fekete retekre jellemző karakteres, csípős íz...
Lila színű csíra, zöld levelekkel. Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...