A hajdina csíra édes ízű, diós jegyekkel. Ideális feltét salátákhoz, turmixokhoz vagy mártogatósokhoz. A csírák fogyasztása a legfontosabb vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek...
Elődeink fejfájás, álmatlanság ellen, sebek borogatására használták. Magas az ásványi anyag (kálium-, kalcium-, nátrium-, magnézium-, vas- és foszfor-), illetve vitamintartalma (A,...
Organikus vitaminforrás, rákprevenciós tápanyag, finom és tápanyagdús 6g A fekete káposzta egyre népszerűbb, mivel könnyen termeszthető, jól néz ki, csodás az íze, és nem utolsó...
Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 C°. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő 2-4 nap. Csíra hossza 6 mm. Ne hagyjuk hosszabbra, mert megkeseredik. Főzés max. 3...
A klasszikus Protexin termék, amely meghódította Magyarországot. 7 féle humán eredetű baktériumtörzset, valamint a táplálásukhoz hozzájáruló fruktó-oligoszacharidot tartalmazó...
7 probiotikus törzs + prebiotikum. 7-féle élő baktériumtörzset tartalmaz, melyek képesek megtelepedni és szaporodni az emberi bélflórában. Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású...
7 féle humán eredetű baktériumtörzset, valamint a táplálásukhoz hozzájáruló fruktó-oligoszacharidot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. 7 féle humán eredetű...
A rizs ősi és közkedvelt alapanyag, az emberiség több mint felének fő tápláléka. A fehér rizs nem egy külön fajta, hanem csak abban különbözik a barna rizstől, hogy a feldolgozás...
Végre egy liszt, amelynek ÍZE van! Végre egy liszt, aminek a tapintásán érzed, hogy más, mint a többi! És mindez adalékanyagok, ízfokozók és “E-vitaminok” és mindenféle trükk...
A csomag tartalma: 1 db csíráztató üvegedény fedéllel és 4 csomag csíramag (1 db lucerna, 1 db mungóbab, 1 db retek, 1 db fitness-magkeverék) Allergének: nyomokban glutént tartalmazó...
A napraforgó csíra jó hatású az izom- és idegrendszerre a magas magnéziumtartalma miatt, a foszfor- és kalciumtartalma csontoknak és fogaknak tesz jót. Jódtartalma a pajzsmirigyre hat...
Fekete retekmag csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: Sötétlila levél és halványlila csíra Íz: a fekete retekre jellemző karakteres, csípős íz...
A lucernát elsősorban állati takarmányként ismerjük, ám pár napos csírája, amely tápanyagokban gazdag, magában, salátaként, szendvicsekben, zöld köretként, vagy nyers ital...