A lucerna az emberi szervezetre rendkívül jótékony hatású, bőségesen tartalmaz béta-karotint, B-, C-, D-, E-, K-, U-vitamint, ásványi sókat, káliumot, vasat, kalciumot, foszfort,...
Tápláló és fűtő hatású - különösen jó a téli időszakban. Összetevők: *zabpehely *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 ellenőrizte: Biokontroll Hungária...
A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét,...
A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, az inkák a Magok Anyjának tartották. Peruban és Bolíviában termesztik elsősorban, főleg a sziklásabb, szikesebb vidékeken. 180 centisre is megnő,...
Összetevők: kukorica*, napraforgólecitin Szóját, glutént, zellert, mustárt és szezámmagot is feldolgozó üzemben csomagolva. A kukorica az egyik legősibb gabonánk. Közép-Amerikából...
Összetevők: *mazsola *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01, ellenőrizte: Biokontroll Hungária Kft. A mazsola mint aszalt szőlő, a szőlő értékes tulajdonságait...
A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés után is megőrzi. Egyszerűen elkészíthető és széleskörűen...
Keverhető müzlibe vagy közvetlenül tejhelyettesítőbe, szójajoghurtba. Felhasználható továbbá süteményekhez, levekhez, salátákhoz, töltelékekhez, panírralapanyagként.
A mungóbab apró szemű, könnyen emészthető, rostokban gazdag így segíti a salakanyagok távozását, a szervezet méregtelenítését. B-vitamint, vasat, folsavat, magnéziumot, mangánt és...