Felhasználása: natúr, zöldséges vagy gyümölcsös kásákhoz, levesek és szószok sűrítésére. Elkészítés: Öntse fel a keveréket 100 °C-os vízzel vagy rizsitallal, majd hagyja...
A köles az egyik legősibb gabona, Mezopotámia területén már 6000 évvel ezelőtt is termesztették. Évezredeken keresztül széles körben felhasznált alapanyag volt Ázsiában, Afrikában...
A lencse kiadós, kifejezetten a hideg téli napokra való étel. Még a legegyszerűbb változata is finom tud lenni, s fehérjetartalma miatt kiváló húspótló is. A lencse fontos szerepet...
A mungóbab apró szemű, könnyen emészthető, rostokban gazdag így segíti a salakanyagok távozását, a szervezet méregtelenítését. B-vitamint, vasat, folsavat, magnéziumot, mangánt és...
Nádcukorból készült kockacukor. A nádcukor a hagyományos kristálycukorral szemben finomítatlan, természetes termék, melynek előállításánál cél megőrizni eredeti melasztartalmát,...
Bio és gluténmentes Biorganik zabkása, melynek elkészítéséhez csak forró vízre vagy rizsitalra van szükség. Keverje össze a választott forró folyadékkal, ezután 1-2 perc elteltével...
A Chia-mag jótékony hatásai: Sportolók és testépítők kiváló táplálék kiegészítője lehet az állati fehérjefogyasztás részleges kiváltására. Hatásos és gyors segítség lehet...
A hajdina értékes tápanyagtartalmú, kellemesen fűszeres aromájú és különleges formájú növény, amely szinte a világ minden népének étrendjében felfedezhető. Bio termék...
A retekmag egy természetes antibiotikum. Több hőt termel, mint a kifejlett retek, elősegítheti a felesleges nyálka eltávolítását, tisztító folyamatot indít el.