A legjobb minőségű és kitűnő ízű gluténmentes „al dente” állagú Barilla tészta. Összetevők: Fehér kukorica liszt (65%); Sárga kukorica liszt (29,5%); Rizsliszt (5%); Ivóvíz;...
45%*-kal csökkentett szénhidrát tartalmú, élelmi rostban gazdag, vegán szélesmetélt száraztészta. Forrásban lévő vízben 9-10 perc a főzési idő. A tészta vegán és szénhidrát...
A Cornito száraztészta kiváló minősége a receptúrának, és a kiváló olasz gépeknek köszönhető. A tészta íze közelít a durumtészta ízéhez, tehát élvezetes, színe a kukorica...
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet...
A nyújtott tészta a prémium kategóriához tartozik. Felidézi a nagymamák által otthon elkészített tészták jellegzetességét. Ezzel a technológiával senki sem dolgozik az országban....
Zöldborsóból készült gluténmentes száraztészta. Unod már a kukoricát, a hajdinát? Akkor itt az ideje, hogy valami mást próbálj ki! A hüvelyesek fehérjét és rostot, valamint...
A Barbara termékcsaládot kifejezetten lisztérzékenyeknek számára fejlesztették. Összetevők: kukoricakeményítő, tojás, rizsliszt, kukoricaliszt, burgonyapehely, szójaliszt,...