Finom szemcsézettségű fehér tönköly lisztből készült tészta, mely rövid főzési ideje (3-5 perc) miatt a gyors, modern konyha és az egészséges táplálkozás híveinek...
Quinoalisztből készült gluténmentes orsó száraztészta kölesliszttel. Gazdag fehérjékben, lipidekben, rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban, az esszenciális aminosavak jónak...
A Cornito száraztészta kiváló minősége a receptúrának, és a kiváló olasz gépeknek köszönhető. A tészta íze közelít a durumtészta ízéhez, tehát élvezetes, színe a kukorica...
A Cornito száraztészta kiváló minősége a receptúrának, és a kiváló olasz gépeknek köszönhető. A tészta íze közelít a durumtészta ízéhez, tehát élvezetes, színe a kukorica...
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet...
A Barbara termékcsaládot kifejezetten lisztérzékenyeknek számára fejlesztették. Összetevők: kukoricakeményítő, tojás, rizsliszt, kukoricaliszt, burgonyapehely, szójaliszt,...
A nyújtott tészta a prémium kategóriához tartozik. Felidézi a nagymamák által otthon elkészített tészták jellegzetességét. Ezzel a technológiával senki sem dolgozik az országban....
Zöldborsóból készült gluténmentes száraztészta. Unod már a kukoricát, a hajdinát? Akkor itt az ideje, hogy valami mást próbálj ki! A hüvelyesek fehérjét és rostot, valamint...
Köleslisztből készült gluténmentes orsó száraztészta. Kellemes sárga színét a leheletnyi kurkumának köszönheti, állagát főzés után is megtartja. A köles könnyen emészthető,...