A termék elsősorban a paleolit táplálkozás megkönnyítésére jött létre, de más allergéneket kerülő és alacsony szénhidráttartalmú diétába is remekül beilleszthető.
Köleslisztből készült gluténmentes petrezselyem-fokhagyma ízesítésű orsó száraztészta. Kellemes sárga színét a leheletnyi kurkumának köszönheti, állagát főzés után is...
A legjobb minőségű és kitűnő ízű gluténmentes „al dente” állagú Barilla tészta. Összetevők: Fehér kukorica liszt (65%); Sárga kukorica liszt (29,5%); Rizsliszt (5%); Ivóvíz;...
45%*-kal csökkentett szénhidrát tartalmú, élelmi rostban gazdag, vegán szélesmetélt száraztészta. Forrásban lévő vízben 9-10 perc a főzési idő. A tészta vegán és szénhidrát...