A Q-10 koenzim egy fontos tápanyag, melyet az emberi szervezet is termel, de 25 éves kortól csökken a termelése. A Q-10 megtalálható a szervezet szinte összes testrészében. A legnagyobb...
A Q-10 koenzim egy vitaminszerű anyag, ami megtalálható a szervezet szinte összes testrészében. A legnagyobb mennyiségben a szívben, a vesében, a májban és a mellékvesében. A...
A tenger kincse A Sea Kelp vagyis tengeri moszat tartalmazza a tengerekben jelenlévő nyomelemeket. Ez talán a legkiegyensúlyozottabb nyomelem forrás a világon. A nyomelemek közül is a jód...
Natur Tanya® GOOD DAY! Kollagén por frissítő áfonya ízben - hal és marha kollagén peptidek, biotin, C-vitamin és cink-biszglicinátNatur Tanya® GOOD DAY! KOLLAGÉN SZÉP NAPOT KOLLAGÉN!...
NATUR TANYA® GYOMOR- ÉS BÉLBARÁT ROST Fermentált prebiotikus rost indiai guarbabból. Szabadalommal védett prebiotikus rostanyag, amit a vastagbél hasznos bélbaktériumai lassú...
Elsődleges előnyök
Nem tartalmaz GMO-kat, tejtermékeket, szóját, glutént, tartósítószereket, mesterséges édesítőszereket és aromákat.
A kollagén képes a bőr megjelenését...
Kiváló étrend-kiegészítő, amelyet 18 fő aminosav kombinációja jellemez, a legmagasabb glicin-, prolin- és hidroxi-prolin-koncentrációval. Könnyen emészthető, gyorsan felszívódik...
Összetevők: kókusz A kókuszdió a kókuszpálma termése, amely akár harminc méter magasra is megnőhet. A növény eredete nem teljesen tisztázott, de valószínűleg Dél-Kelet Ázsia...
A Collango Collagen Basic egy alap kollagén, melynek neve a termék összetételére utal, 100% sertés kollagén. Hozzáadott vitaminok, színezék és ízesítés nélkül. A név kötelez,...
Bio Borsófehérje por 200g 100% vegán, bio borsófehérje por, hozzáadott cukor nélkül, a növényi étrend követőinek. Ha napi fehérje szükségleted húsmentesen szeretnéd kiegészíteni...
NATUR TANYA® GYOMOR- ÉS BÉLBARÁT ROST Fermentált prebiotikus rost indiai guarbabból. Szabadalommal védett prebiotikus rostanyag, amit a vastagbél hasznos bélbaktériumai lassú...
Természet Áldása kókuszzsír
A kókuszzsír egy étkezési olaj, az ázsiai kulinária szerves része. Sütésre, főzésre használják leginkább. A kókuszpálma gyümölcséből, a...
Az Arginine A.K.G, más néven arginin-alfa-ketoglutarát a nitrogén-monoxid anyagcseréjében fontos szerepet játszó arginin forrása. A szervezetben a nitrogén-monoxid magasabb szintje az...