Étel, ital rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek:
Kenyér A keresett kifejezés: Kenyér
További 2.065 db zártkörű hirdetésünket
megtekintheti bejelentkezés után, így a
jelenlegi 687 db hirdetés helyett
2.752 db hirdetés között böngészhet..
A hajdina a többi gabonához képest magas ásványi anyag tartalommal bír. A hajdinalisztet a hajdina őrlésével készítik. Sikér tartalma alacsony, ezért nem süthető belőle magas, puha...
Felhasználási javaslat: A kukoricaliszt az egészséges táplálkozás szempontjából egy előkelő helyet elfoglaló termék. Rendkívül széles körben felhasználható. Búzaliszttel keverve...
A szejtán felhasználható a kenyérsütőgéppel vagy a hagyományos módon készült pékáruk sikértartalmának növelésére. A magyar konyha rengeteg lisztes, tésztás ételt tartalmaz. Nem...
A burgonyakeményítő főtt, szárított burgonya őrleménye. A lisztérzékenyek étrendjében a kenyér pótlására szolgáló készítmények egyik alapanyaga. Gyakran használják finom...
A köles a legtáplálóbb gabonaféle, hosszú ideig a jóllakottság és a telítettség érzetét képes fenntartani lassan felszívódó tápanyagtartalma miatt. Főleg kásaként közkedvelt,...
A csicseriborsót lisztet krémleveshez, pástétom, vagy humuszkrém készítéséhez használhatjuk fel. A csicseriborsót megőrölve és átszitálva gyártjuk a lisztet, melyet krémleveshez,...
A zab értékes biológiai összetételű gabonaféle. Átlagosan 17 könnyen emészthető fehérjét tartalmaz. A szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavakból hét jelentős...
Élesztővel is elkészíthető kelesztett kenyér formájában. Az EZÉKIEL kenyér búzamentes változata a ZABKENYÉR lisztkeverék. Összetevők: árpa, búza, tönkölybúza, köles,...
Az 5 Napos Fitness program elvégzésével fittebbnek, energikusabbnak érezhetjük magunkat, csökkenhet a fáradékonyság, levertség, rossz hangulat érzete.Az 5 Napos Fitness Program tartalma...
Világos rozsliszt Világos rozsliszt RL90 Finomszemcsés rozsliszt, alacsony maghéj tartalommal. A rozslisztet elsősorban kenyér sütéséhez használják. A rozs sikértartalma jóval...
Az aszkorbinsav kiváló tartósítószer, ezért tökéletes befőzéshez vagy vágott zöldségek és gyümölcsök frissen tartásához, amiket megvéd a barnulástól és tartósan megóvja...
A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés és őrlés után is megőrzi. Széleskörűen felhasználható, kiválóan...
Az ősi irodalmi termékek közül a legkiemelkedőbb a BIBLIA, melyben több utalás is található az árpa kenyérként történő fogyasztásának. Ennek a mai napig létező formája a...
Az édesköményt sertéshúsból és halhúsból készült ételek ízesítésére, valamint zöldséges ételek elkészítéséhez használjuk. Alkalmazhatjuk még kenyér, édes sütemény,...