Fűszerkömény egész. Alkalmazása: A kömény a leggyakrabban használt fűszerfajták közé tartozik. Burgonyából készült ételekbe, levesekbe, mártásokba, káposztába, sertés és...
Őrölt chili, elengedhetetlen fűszer a csípős ételek készítéséhez. Az Indiai és a kínai konyha kedvenc fűszere. Felhasználhatjuk saláták, húsok, tészták, pizzák,...
A kardamom jellegzetes, enyhén gyümölcsös illatú. Sós és édes ételek készítéséhez egyaránt használják. Kiváló italok, zöldségek, levesek, rizs, párolt és Indiai ételek...
Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez.Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A...
A fűszerpaprika az egyik legelterjedtebb fűszerek közé tartozik. Az ételeknek édeskés ízt és kellemes aromát ad. Felhasználása: A paprikát levesek, húsételek, mártások,...
A szezámmagot olajos maagvaiért termesztik. Aromája pörkölés után a legintenzívebb. Felhasználható rizs köretekhez, dresszingekbe, valamint sütemények, kalácsok, lepények,...
Fűszersó krumplihoz. Tápérték 100 g termékben: Energia 534 kJ/128 kcal Zsír 1,9 g ebből telített zsírsavak 0,2 g Szénhidrátok 13 g ebből cukrok 3,5 g Fehérje 9 g Só 60 g
Feketebors őrölt. Alkalmazása: Csípős ízű és illatú fűszer. Előszeretettel használják húsból, halból, tojásból készült ételekbe, salátákba, levesekbe és mártásokba....
A feketebors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik, jellegzetesen erős íze és illata van. Felhasználása: A feketeborsot saláták, levesek, pácok, mártások, húsételek és...
A feketebors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik, jellegzetesen erős íze és illata van. Felhasználása: A feketeborsot saláták, levesek, pácok, mártások, húsételek és...
Fűszerkeverék, mely csodálatos színt és ízt ad a burgonyából készült ételeknek. Összetétele: Konyhasó (max. 59 %), őrölt fűszerkömény, vöröshagyma granulátum,...
Fűszersó, mely kiváló fűszeres ízt ad a szárnyasból készült ételeknek. Összetevők: Konyhasó (max. 55%), fűszerpaprika, ízfokozó (nátrium-glutamát), szárított fokhagyma...
A kakukkfűnek kellemes aromás illata és erősen fűszeres, kesernyés íze van. Húsételek, rántotta, hústöltelékek, borjúhús, sertéshús és vadhús ízesítésére használják....