Navigáció - szűrő
Betöltés...

Tankönyvek Segédkönyvek

Ön az összes apróhirdetés között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Tankönyvek Segédkönyvek
A keresett kifejezés: Tankönyvek Segédkönyvek Keresési kifejezés törlése 
További 1.720 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 2.791 db hirdetés helyett 4.511 db hirdetés között böngészhet.
2 791 találat - 71. oldal / 187 oldal
2.490 Ft
Fogalomtár a Tehetségpontok számára - Géniusz könyvek 20 - Balogh László, Mező Ferenc, Kormos Dénes - Eladó - Webáruházban kapható!
2025.01.29
990 Ft
Tehetségpontok létrehozása, akkreditációja - Dr. Balogh László (szerk.), Dr. Mező Ferenc (szerk.) - Eladó - Webáruházban kapható!
2025.01.29
990 Ft
Vendéglátó ismeretek III. - Mohácsi Ferenc - Eladó - Webáruházban kapható!
2025.01.29
2.490 Ft
Analitikai kémia - Dr. Pungor Ernő - Eladó - Webáruházban kapható!
2025.01.29
990 Ft
A könyv bevezeti a diákokat a konferenciák és más rendezvények összetett, sokoldalú világába. Megtudhatjuk, hogy mi a rendezvényszervezés, milyen gyakorisággal, hol fordulnak elő...
2025.01.29
2.690 Ft
Kémia 9.-10. a gimnáziumok számára (2 kötet) - Z. Orbán Erzsébet-Wajand Judit - Eladó - Webáruházban kapható!
2025.01.29
2.890 Ft
Kémia 9.-10. a gimnáziumok számára (2 kötet) - Z. Orbán Erzsébet-Wajand Judit - Eladó - Webáruházban kapható!
2025.01.29
990 Ft
szerző:Burai Lászlóné-dr. Faragó Attiláné A munkafüzet segítséget nyújt az irodalmi alkotások feldolgozásához, könnyebb megértéséhez. Megtanítja a vázlatkészítést, erősíti...
2025.01.29
1.100 Ft
Vendéglátó szakmai ismeretek a modulrendszerű képzésben - Bádonyi Mihály - Eladó - Webáruházban kapható!
2025.01.29
990 Ft
Host és hostess a vendégforgalomban - Módszertani ismeretek kezdő és gyakorló szakemberek részére - Hutiray Judit - Eladó - Webáruházban kapható!
2025.01.29
1.100 Ft
Vendéglátó gazdálkodás a modulrendszerű képzésben - Dudásné Baricza Margit; Poós Ferencné - Eladó - Webáruházban kapható!
2025.01.29
1.290 Ft
Az italok felszolgálásával indító kiadvány foglalkozik az étlap-, étrend- és árlapismerettel, valamint a rendezvények lebonyolításával. A fő témája természetesen az ételek...
2025.01.29