Tradícionális magyar tésztakülönlegesség. Egyes vidékeken a szorgos háziasszonyok legnagyobb büszkesége, és a vasárnapi leves elengedhetetlen része volt a csigatészta. Pláne, ha...
Tradícionális, kedvelt tésztaféle. Gyorsan elkészül, nem fő szét, nem ragad össze. Minőségének garanciája a hazai alapanyag, és a több évtizedes szakértelem.
A rétesliszt és a gríz korpatartalma, hamutartalma azonos a finomlisztével, hiszen ehhez is csak a búzamag belsőt használják fel, csak durvábbra őrlik. Speciális szerkezetű, a finom...
NATURGOLD BIO TÖNKÖLY PUFFANCS MÉZES Teljes öko tönköly szemből gőz segítségével készült puffasztott termék. A tönköly szemeket a puffasztás után bio virágmézzel szórjuk be...
NATURGOLD BIO TÖNKÖLY FLAKES VIRÁGMÉZZEL Finom, ropogós pehely, amely kizárólag válogatott, teljes tönkölybúza szemekből készül. Kezdd a napot egy tál tönköly flakes...
Az egyetlen lisztféle, mely a válogatott gabonaszemek valamennyi alkotóját tartalmazza. Az ásványokat, nyomelemeket tartalmazó korpa, az élet továbbvitelét biztosító csíra, és az...
Igazi kulináris élvezet, a színek kavalkádjával az asztal dísze lehet. Fehér és teljes kiőrlésű tönköly tésztából,melynek különleges színét és jótékony hatását a...
A kiskagyló tészta, tökéletes lehet zöldséglevesek levesbetétjeként, de önmagában valamilyen szósszal elkészítve, köretként is gyakran használják. Összetevők: Bio tönkölyliszt,...
A legjobb minőségű tönkölybúzából készült rostpótló élelmiszer. A tönköly különleges tulajdonságai révén ez a korpa, a közismert búzakorpa előnyös tulajdonságain is...
"Kiváló csíraképességű, életerős tönköly búzafű magok. A magokat mi magunk termeljük, hogy azok tiszták, egészségesek, kórokozóktól természetes módon védettek legyenek. Így...
Finom szemcsézettségű fehér tönköly lisztből készült tészta, mely rövid főzési ideje (3-5 perc) miatt a gyors, modern konyha és az egészséges táplálkozás híveinek...
Az emberiség első gabonája, a tizenkétezer éves vadon növő pázsitfű féle. A mai nemesített gabonák őse. A modern táplálkozásban eredeti, ősi génállománya teszi értékessé. A...