Pelle Józsefné Nagy Szakácskönyve Rövid leírás : Pelle Józsefné könyvsikereinek titka talán abban rejlik, hogy tanácsokat ad a kezdőknek, de a gyakorlottabbak is találnak bennük...
A jó barátnő - Kitünő magyar szakácskönyv Rövid leírás: Ízletes ételeket felsorakoztató szakácskönyv, mely jó barátnő ás tanácsadó a háztartásban. Kiadó: Kódexfestő...
Piás szakácskönyv Rövid leírás: Ez a szakácskönyv összeszedi a legfinomabb alkohollal készült ételeket, valamint azokat a fogásokat, amik segítenek enyhíteni a túlzásba vitt...
Muffinok és pogácsák Rövid leírás: Miért szeretjük annyira a muffint? A divaton túl azért, mert bármikor elkészíthető, reggelire, tízóraira, egyes húsos változatai talán még...
Fitnesz szakácskönyv Rövid leírás: A modern kor emberideálja saját erőnlétével, fittségével hódít, melynek alapja mindig valamiféle alaposan és tudományosan kialakított...
Az én szakácskönyvem Rövid leírás: Nemcsak a filmvásznon szenvedélyes a világhírű sztár, Gérard Depardieu, hanem a konyhában is. A hobbiszakácsnak, az élvezetek emberének...
Rövid leírás: Részletes kis szakácskönyv, telis-tele csupa finomásggal. Kiadó: Hangya Házinyomda Kiadás éve: 2013 Méret: 143 x 197 mm Oldalszám: 109 oldal Kötés: puha
Rövid leírás Egyre többen köteleződnek el hazánkban is a vegán étkezési stílus irányában: az egészségtudatos életmód egy újabb tárházába tekinthetünk be, ha a könyv...
Szerző: Antalffy Tibor Kiadó: Novella Könyvkiadó Nyelv: magyar Kiadás éve: 2006 Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT Oldalszám: 146 oldal Méret [mm]: 155 x 235 x 12 Szívbetegség...
Rövid Leírás: A Húsvéti ételek című kiadványunkban hagyományos, és új ünnepi ételek receptjei találhatóak meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb szakácstanoncok is...
Kedvenc süteményeim Rövid Leírás: Ebben a könyvecskében összegyűjthetia legfinomabb családi süteményeket. Készítse el asaját szakácskönyvét, mely mindig kéznél lesz, haegy-egy...
Változástervezés - Vállalatok felkészítése a 21. századra Rövid leírás: Minden felkészült döntéshozó tudja, hogy a cégek versenyképességének fenntartása érdekében előbb...
Pannon enciklopédia: magyar ipar- és technikatörténet Rövid leírás: A kötet szerzői tudományterületük jeles képviselői. Mindannyian arra törekedtek, hogy a legújabb kutatási...
Horváth Ilona szakácskönyv /bőrkötéses/ Rövid leírás: Horváth Ilona szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, s egy...