A kötet a Budapesti Gazdasági Főiskola Perfekt Kiadó gondozásában megjelenő alaptankönyv-sorozatának harmadik tagja. Felépítése hűen követi a szerzők szándékát: átfogó...
Cím: Technológiatranszfer : A tudás útja Dokumentumtípus: Könyv (monografikus szint) Szerzőségi közlés: Gazda István Szerző: Gazda István (1927-2006) Kiadás helye: Budapest Kiadó...
Kézirat gyanánt, 1951; készült a budapesti Jegyzetsokszorosító üzemben, felelős kiadó: a Könnyűipari Könyv- és Folyóiratkiadó igazgatója. 22 fekete-fehér ábrával.
A kötet a Budapesti Gazdasági Főiskola Perfekt Kiadó gondozásában megjelenő alaptankönyv-sorozatának harmadik tagja. Felépítése hűen követi a szerzők szándékát: átfogó...
Tetemrehívás - DVD melléklettel Láthatatlan filmtörténet címmel induló sorozatunkban neves alkotóktól olyan forgatókönyveket adunk közre, amelyekből valamilyen ok miatt nem születtek...
A kiadó gondozásában megjelent Egyszerűen, érthetően a CD-írásról c. kötet átdolgozott, kibővített, új témákkal gazdagított kiadása, amely még részletesebben, még...
Könyvünk megismerteti az olvasót a hatékony C# 3.0-programok kialakítási módszereivel. Célunk a C# 3.0 strukturált, lényegre törő bemutatása, valamint a .NET keretrendszerben...
Ez a könyv a Java 2 útikalauz programozóknak: 1.3 című - korábban már többször kiadott könyv - referencia részének a Java 2 JDK 1.3-as változat szerint bővített, önálló könyvvé...
A könyvhöz kapcsolódó név/nevek: Christian Blume (Szerző) Wilfried Jakob (Szerző) Dr. Raisz Miklós (Fordító) Egedy Tamás (Lektor) Kenesi Béla (Lektor) Dr. Botos Andor (Szerkesztő)...
Kókuszolaj-kivonatban oldottunk természetes D3-vitamint, így annak adagolását termékünk nagy dózisban, kapszulák nélkül lehetővé teszi. Íze nincs, ételbe is cseppenthető, így...
Horváth Ilona szakácskönyv (kék,puha) Rövid leírás: Horváth Ilona szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, s egy...
Horváth Ilona illusztrált szakácskönyve Rövid leírás: Horváth Ilona szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, s egy időben...
Házi sütemények szakácskönyv - krémesek, piskóták, kelt tészták, sós sütemények Rövid leírás: Végre egy sütiskönyv, ami tényleg nekünk szól, ami jól tudja, hogy a...
Mindenmentes szakácskönyv - laktóz-, glutén-, cukormentes, koleszterinszegény receptek Rövid leírás: Miért menő a mindenmentes? Napjainkban egyre inkább előtérbe kerül a...