Spanyol ízek, kis fogások, közös étkezések HVG Kiadó, 2024 A spanyol konyha változatossága és gazdagsága számos ízletes tapasfogást kínál, amelyek világszerte méltán...
Szerző: Josh Niland Alexandra Kiadó, 2022 Josh Niland, a tengeri halak világszerte elismert szakértője a halak elkészítésének forradalmian újszerű látásmódját mutatja be a Hal,...
Különleges kelt tészták és péksütemények minden alkalomra Szerző: Déri Szilvia HVG Kiadó, 2022 ÉDES, FOSZLÓS, KOVÁSZOS – A kalandvágyó kovászolók nélkülözhetetlen könyve...
Ínycsiklandó receptek – Kézműves csokoládék Szerző: Dom Ramsey HVG Kiadó, 2016 Kényeztessük el a bennünk rejlő csokoládéfüggőt! Hogyan merülhetünk el a világ legkedveltebb...
Szerző: Manuela Rüther Central Könyvek, 2023 Itt az ideje, hogy lehámozzuk a burgonyában rejlő számtalan lehetőség héját. Krumpli című könyvünkben megtalálhatók olyan klasszikusok,...
Szerző: Jamie Oliver Park Kiadó, 2023 Bárhol is tarts a főzés terén - akár most kezded kulináris utazásaidat, akár magasan képzett séf vagy -, a kötet fogásai inspirálni fognak, ezek...
Szerző: Sárközi Ákos HVG Kiadó, 2023 „A főzés a világ legegyszerűbb dolga, ha valóban merünk játszani!” Sárközi Ákos, az ország egyik legnépszerűbb séfje a tőle megszokott...
Szerző: Jamie Oliver Park Kiadó, 2022 Ez az impozáns könyv tizenhét év munkáját tetőzi be. A végletekig tökéletesített, csodás receptek, tippek és trükkök eredménye - otthon te is...
Egy év a vidéki konyhámban Szerző: Mimi Thorisson HVG Kiadó, 2022 Amikor Mimi Thorisson – a népszerű gasztroblogger és az Itália ízei szerzője – családjával a zajos Párizsból a...
Fenséges fogások növényi alapon / Fabulous food (not only) for vegans Szerző: Steiner Kristóf Kulcslyuk Kiadó, 2018 Amióta világ a világ, az ember kíváncsian keresi a titkot - legyen...
Szerző: Snoop Dogg Alexandra Könyvesház, 2024 Az Öböltől LA-ig, a kaliforniai dupla dinamit azért van itt, hogy megmutassa, hogyan főzhetsz úgy, mint egy igazi nagykutya. Frissen, forrón...
Több mint 130 recept a hozzátáplálás idejére az egész családnak Szerző: Rebecca Wilson HVG Kiadó, 2023 Laktató fogások 6 hónapos kortól Főzzünk egyszerre magunknak és a babának!...
Szerkesztette: Ruprecht László Századvég Közéleti Tudásközpont, 2023 A könyv, amit a kezében tart, nem 1100 év magyar konyhakultúrájának pontos kutatások alapján megírt tudományos...
Szerzők: Segal Viktor, Szemere Katalin HVG Kiadó, 2022 A keksz tökéletes desszert. Lehet édes és sós, omlós vagy ropogós, falatnyi vagy tenyérnyi, töltött, netán egyszerű, mégis...
Szerzők: Felicity Blunt, Stanley Tucci HVG Kiadó, 2024 ,,Életem legboldogabb pillanatai szinte mindig a konyhához és az asztalhoz köthetők. Ez a felismerés hívta életre ezt a könyvet.ˮ...