Ön az összes apróhirdetés között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Szakácskönyvek, Gasztronómia A keresett kifejezés: Szakácskönyvek, Gasztronómia
További 646 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 457 db hirdetés helyett 1.103 db hirdetés között böngészhet.
Dworschák Ernő-Frank Júlia-Szántó András A négy alapíz szakácskönyve: Édes antik (Mezőgazdasági Könyvkiadó), 1989 216 o., puha kötés, jó állapotú 600.-
60 különböző sós vagy édes kence, szendvicskrém és mártogatós frissen készítve Legyen akár vegetáriánus vagy vegán, édes vagy pikáns, reggeli vagy vacsora, esetleg egy...
Egy 1230-ban keltezett ajándékozási szerződés említi a legősibb soproni szőlőfajtákat, a furmintot, a ferhéfoltost, a barnaszőlőt (vadfeketét), a gyöngyfejért, valamint a...
Valamikor régen, boldog háborúelőtti időben, kétféle polgári háziasszonyt ismertünk. Az egyik – a jó háziasszony – kulcscsörgető, tűzrőlpattant, örökké izgatott menyecske...
A vega burger napjainkban az egyik legtrendibb étel: izgalmas, étvágygerjesztő és annyira finom, hogy a vegetáriánusok mellett a húsevők is örömmel válogatnak a különlegesebbnél...
Gulyás Judit, Szeleczky Ildikó Európa asztalai - Tables of Europe - Les Tables D'Europe magyar-angol-francia nyelven antik (Vendégvárás Művészete Egyesület), 2004 92 o., puha kötés, jó...
Rita Vitt pálinkamester immár húsz éve egyesíti likőrreceptjeiben a virágok és gyógynövények sokoldalú aromáit. A különleges és néha ritka növényekből készülő...
Az erjesztés – vagy más néven fermentáció – a szerves anyagok (tápanyagok) enzimek hatására történő átalakítása, lebontása. A táplálékok bélrendszerünkben történő...
Szerző: Ganz Ábrahámné Kiadó: Betűmetsző Nyelv: magyar Kiadás éve: 2007 ISBN: 9789632380353 Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT Oldalszám: 176 oldal Méret [mm]: 142 x 198 x 12 A...
Fedezd fel a "Csípős és fűszeres ízek" szakácskönyvet, amely tökéletes választás minden gasztronómiai kalandra. Ez a könyv nem csupán egy receptgyűjtemény, hanem egy útmutató a...
Halimádók konyhája A tapasztalat úgy tartja, hogy azt, aki csak egy kicsit is szeret főzni, mindig meg lehet lepni egy jól megválasztott szakácskönyvvel. A gasztrokönyvek világa rég nem...