Ízesített salátaöntet por. Joghurtba-, kefírbe keverve illetve olivaolajjal fogyasztható. Jellemzők tojásmentes Nem hozzáadott cukor nélkül Igen mustártól mentes Nem szezámmagtól...
SZÓJASZÓSZ VILÁGOS A szójaszósz, az ázsiai konyha legelterjedtebb fűszere. Közkedvelt a Kínából és Japánból származó sötét, sós szójaszósz. A világosabb, diszkrétebb ízű...
Középerős mustár. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Felbontás után hűvös helyen tárolandó és rövid időn belül felhasználandó! Származás: Németország Nettó tartalom :...
Az Alce Nero organikus paradicsompüré hosszúkás paradicsomból készül, beleértve a Coimbrát, az Ercole-t és más fajtákat is, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában...
Változatlanul teljes ketchup íz, ám 60%-kal kevesebb kalória – ezt csak a cukor hozzáadása nélkül készült FELIX ketchup tudja! Próbálja ki, és fedezze fel a könnyed különbséget!
A Veganéz egy alacsony zsírtartalmú növényi majonéz, fogyaszthatják ételérzékenyek és vegánok is! Gluténmentes üzemben készül, tisztított, szűrt vízzel. Az állati eredetű...
SZÓJASZÓSZ SÖTÉT A sötét szójaszószt hosszabban érlelik, míg majdnem fekete színt ér el, mártogatós szószként használatos. Ha főzünk vele, elsősorban a marhahúsok, raguk...
Összetevők: szójabab (46,5%), víz, só Természetes módon fermetált. A japán "tamari" szó a "tamaru" szóból származik, aminek jelentése felhalmozódik. Eredetileg ez az a folyadék,...
A japán "tamari" szó a "tamaru" szóból származik, aminek jelentése felhalmozódik. Eredetileg ez az a folyadék, amit a teljes értékű szójababból gyűjtenek össze a miso (lágy, sós...
SZÓJASZÓSZ SÖTÉT A sötét szójaszószt hosszabban érlelik, míg majdnem fekete színt ér el, mártogatós szószként használatos. Ha főzünk vele, elsősorban a marhahúsok, raguk...
A vörös „Monti” pesztót ismert módon „genovai pesto testvérének” hívják. Recept a következőkből készül: olasz bazsalikom, napraforgómag-olaj és első osztályú szárított...