A Byodo paradicsom ketchup titka a kivételesen gyümölcsös paradicsom íz. A napon érlelt, frissen szedett paradicsom közvetlenül mosás után gőz alá kerül, így semlegesítve bizonyos...
Összetevők: szójabab (46,5%), víz, só Természetes módon fermetált. A japán "tamari" szó a "tamaru" szóból származik, aminek jelentése felhalmozódik. Eredetileg ez az a folyadék,...
Termékleírás az összetevőkkel együtt pár napon belül feltöltésre kerül. Ha most szeretne a termékekről bővebb információt kapni, írjon nekünk a webáruház jobb alsó részén...
SZÓJASZÓSZ SÖTÉT A sötét szójaszószt hosszabban érlelik, míg majdnem fekete színt ér el, mártogatós szószként használatos. Ha főzünk vele, elsősorban a marhahúsok, raguk...
A világos szójaszósz az ázsiai, kínai konyha jellegzetes szósza. Használhatjuk húsos és zöldséges ételek készítéséhez, pácolásához is. A világos szójaszósz összetétele -...
Változatlanul teljes ketchup íz, ám 60%-kal kevesebb kalória – ezt csak a cukor hozzáadása nélkül készült FELIX ketchup tudja! Próbálja ki, és fedezze fel a könnyed különbséget!
Felix kechup stevia édesítőszerrel 435gAz első ketchup a Stevia növény természetes édesítő erejével! Az új Felix ketchup steviából kivont édesítővel 50%-kal kevesebb kalória...
Középerős mustár. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Felbontás után hűvös helyen tárolandó és rövid időn belül felhasználandó! Származás: Németország Nettó tartalom :...
SZÓJASZÓSZ VILÁGOS A szójaszósz, az ázsiai konyha legelterjedtebb fűszere. Közkedvelt a Kínából és Japánból származó sötét, sós szójaszósz. A világosabb, diszkrétebb ízű...
Az Alce Nero organikus paradicsompüré hosszúkás paradicsomból készül, beleértve a Coimbrát, az Ercole-t és más fajtákat is, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában...
A Veganéz egy alacsony zsírtartalmú növényi majonéz, fogyaszthatják ételérzékenyek és vegánok is! Gluténmentes üzemben készül, tisztított, szűrt vízzel. Az állati eredetű...
SZÓJASZÓSZ SÖTÉT A sötét szójaszószt hosszabban érlelik, míg majdnem fekete színt ér el, mártogatós szószként használatos. Ha főzünk vele, elsősorban a marhahúsok, raguk...
A japán "tamari" szó a "tamaru" szóból származik, aminek jelentése felhalmozódik. Eredetileg ez az a folyadék, amit a teljes értékű szójababból gyűjtenek össze a miso (lágy, sós...
Készült: paradicsom* (96%), hagyma* (2%), karotta*, zeller*, bazsalikom*, tengeri só felhasználásával.*=ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Ezt az alapszószt a finom aroma és a...