A csokismeggy aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. A csokoládé íz mellett a meggy jellegzetes íze is erős...
Természetes 100%-os citromolaj,mely nagyon finom süteményekhez vagy akár pikáns ételekhez, desszertekhez. 1/2 ampulla elegendő 500 g liszthez. A citromolajat a citrom héjából (citrus...
A zselatint elsősorban háziállatok (szarvasmarha, ló) csontjából és kötőszövetéből kivont kollagénből, hidrolízis útján állítják elő. A kollagénben található kötések...
Gyönyörű, egyenletes tésztát készíthetünk a német gyártású alapanyaggal, mely a legszélesebb körben használt adalékanyagok táborát gazdagítja, legyen szó marha- ,...
A növény gyökeréből kivont lisztet tápiókának nevezik, ebből kapjuk a keményítőt. Ezt különleges eljárással nyerik ki belőle, nem csak úgy ledarálják. A gumókat megmossák,...
A vanillincukor a hagyományos konyha nélkülözhetetlen eleme, bármely édesség ízvilágát különlegessé teszi, valamint sütemények díszítésére is kiválóan alkalmas. A Haas Natural...
Ökológiai gazdálkodásból származó teljes rozsból készült szárított kovász. 100 % bio rozslisztből készült kovász, ajánljuk kenyér- és zsemle-készítéshez. Kiváló...
Áttetsző,szintelen, íztelen szilárd anyag, mely sűrítő, gélképző és stabilizáló hatású. Növényi eredetű. Felhasználható: szószok, dzsemmek, desszertek sűrítésére,...
Habtejszín torták, krémek, zselék, és aszpik készítéséhez ajánljuk. Nagyon könnyen adagolható és elősegíti az egészségmegőrzését. A zselatin egy tiszta kollagén fehérje, ami...
Kaldeneker pektin 60gTermészetes zselésítő anyag lekvárok, dzsemek és zselék készítéséhez. A pektin használatával kevesebb cukorral, rövidebb főzési idővel készülhetnek a...
A barack szeszesital aroma speciális italaroma, mellyel a házilag készített párlatokat, vagy az egyébként jellegtelen alkoholos italokat ízesíthetjük. Mivel szeszesital aroma, ezért...