Az aromát sütemények és desszertek ízesítésére, ízeinek intenzívebb kiemeléséhez ajánljuk. Javasolt adagolás: 4 ml (kb. 2 teáskanál) 500 g liszthez, 2 ml = (kb. 1 teáskanál) 500...
A Dr. Oetker Pektin használatával mostantól ízlésünk szerint élvezhetjük saját készítésű finomságainkat. A magas gyümölcstartalmú lekvárok, dzsemek akár tartósítószer nélkül...
Az eper aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok készítésénél is felhasználható. Különleges...
A szilvórium aroma speciális italaroma, mellyel a házilag készített párlatokat, vagy az egyébként jellegtelen alkoholos italokat ízesíthetjük. Mivel párlat aroma, ezért színtelen....
Természetes 100%-os citromolaj,mely nagyon finom süteményekhez vagy akár pikáns ételekhez, desszertekhez. 1/2 ampulla elegendő 500 g liszthez. A citromolajat a citrom héjából (citrus...
A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér vagy más péktermék sütés utáni...
Málnapiros élelmiszerszínezék Minőségét megőrzi: 12 hónap Desztillált vízben és etil alkoholban oldott színezőanyag Színezék: E122 („a gyerekek teljesítményére és figyelmére...
Az ananász aroma ananász ízűvé varázsolja a krémeket, habokat, cukormázat. Ananász aroma használatával készíthetünk tökből vagy cukkíniből ananász dzsemet, vagy lekvárt is. Az...
A kukoricakeményítő, amelyet néha kukorica lisztnek neveznek, a kukorica endoszperméből kivont szénhidrát. Ezt a fehér poranyagot számos kulináris, háztartási és ipari célra...