A szódabikarbóna (nátrium-hidrogén-karbonát) a környezetünk pH szabályozásával segíti mindennapjainkat. Lúgos, és a savas környezetet semlegesíti, de lassítja a pH változásokat...
Az aromát sütemények és desszertek ízesítésére, ízeinek intenzívebb kiemeléséhez ajánljuk. Javasolt adagolás: 4 ml (kb. 2 teáskanál) 500 g liszthez, 2 ml = (kb. 1 teáskanál) 500...
Gluténmentes rizsélesztő. Felhasználás: 500 g gluténmentes liszthez adjunk 1 csomag rizsélesztőt, aktív élesztőt (az adagolást az érlelés időtartama szerint adjuk meg) 10g hosszú...
Gluténmentes sütőporunk a klasszikus sütőpor tökéletes alternatívája. Ezenkívül lazítja a tésztát, támogatja a gyors növekedést, és könnyebbé és finomabbá teszi a pékárut....
Az aromát sütemények és desszertek ízesítésére, ízeinek intenzívebb kiemeléséhez ajánljuk. Javasolt adagolás: 4 ml (kb. 2 teáskanál) 500 g liszthez, 2 ml = (kb. 1 teáskanál) 500...