A citromsav fehér, kristályos por, melynek fanyar, savanykás íze kellemesen karakteres ízt ad a vele készített ételeknek, italoknak. Napi étkezéseink során sok étel elkészítésénél...
Az aromát sütemények és desszertek ízesítésére, ízeinek intenzívebb kiemeléséhez ajánljuk. Javasolt adagolás: 4 ml (kb. 2 teáskanál) 500 g liszthez, 2 ml = (kb. 1 teáskanál) 500...
Az aromát sütemények és desszertek ízesítésére, ízeinek intenzívebb kiemeléséhez ajánljuk. Javasolt adagolás: 4 ml (kb. 2 teáskanál) 500 g liszthez, 2 ml = (kb. 1 teáskanál) 500...
Az aromát sütemények és desszertek ízesítésére, ízeinek intenzívebb kiemeléséhez ajánljuk. Javasolt adagolás: 4 ml (kb. 2 teáskanál) 500 g liszthez, 2 ml = (kb. 1 teáskanál) 500...
Gluténmentes termék. Nem tartalmaz zselatint. Gyorsan megdermed. Nagyszerű desszertekhez, süteményekhez és zselékhez. A Celiko gluténmentes tortazselé agarral eper ízű zselé...
Celiko cukormentes eper ízű zselépor. Gluténmentes termék. A Celiko glutén- és cukormentes tortazselé eper ízű zselé azoknak szól, akik alacsony cukortartalmú étrendet követnek, akik...
A Dr. Oetker Pektin használatával mostantól ízlésünk szerint élvezhetjük saját készítésű finomságainkat. A magas gyümölcstartalmú lekvárok, dzsemek akár tartósítószer nélkül...
A citromsavat az élelmiszerek gyártásához régóta használják. Az Európai Unióban használatos E-számok szerinti kódja: E330. Savanyúságot adó és szabályozó tulajdonsága révén...