Indiában, a Közel-Keleten népszerű fűszer. Összetört levelét és magját pirítva karis ételek ízesítésére és besűrítésére használják. Nagyon kemény mag, amelyet nehéz...
Csípős indiai ételek készítéséhez A curry világszerte egyre kedveltebb étel lett. Ennek egyszerű elkészítéséhez kínáljuk ezt az eredeti recept szerint készült különleges...
A borsnak frissen telt, fás íze van, csípős és kellemesen aromás. A fehér bors íze csípősebb és kevésbé átható, mint a feketéé. A zöldbors nem olyan csípős, de tiszta, friss...
NATURA FASIRTPOR MAGYAROS Natura magyaros fasírtpor : keverd el 300 ml vízzel, majd 30 perc pihentetés után, kis pogácsákat formálva forró olajban süsd ki! Készíts hozzá salátát, vagy...
Elkészítési javaslat: 1. A 0,5 l tejből 6 evk.-lal levenni és azzal a pudingport és 2 evk. cukrot/nádcukrot (ca.40g) vagy 2 evk. mézet (ca.50g) jól összekeverni. Legalkalmasabb a...
Szafi Free kakaós zabpuding por 300 g (12 adag)Gluténmentes zabliszt alapú pudingpor.Míg más magas keményítőtartalmú pudingporok 100 grammra jutó szénhidrátértéke 80-85 gramm...