Összetevők: napraforgó, szezámpehely, shiitake gombapor (2%), tengeri só és fűszerek. Fogyasztható fűszerként, szendvicskrémnek kikeverve vajkrémmel, vagy tejföllel, joghurttal. Egyéb...
A gyros török és görög közvetítéssel terjedt el és vált népszerűvé az egész világon. Bárány-, marha-, vagy csirkehúsból egyaránt elkészíthetjük, de vega változatban is...
Tradicionális recept alapján összeállított fasírtkülönlegesség. Elkészítési javaslat: Keverjük el a tasak tartalmát 200 ml meleg vízzel, és hagyjuk állni 6-8 percig. Ezután...
A természetben élő babér akár tizenöt méter magasra is megnőhet, de általában bokor nagyságúra nyírják vissza a könnyű betakaríthatóság végett. A babérlevél egyben a...
Nagyrészt zabpehelylisztből készülnek, kizárólag természetes anyagokból, mesterséges színezék nélkül, így alternatívát jelenthetnek az egészségtudatosan táplálkozók számára a...
Kókuszízű pudingpor. Főzéssel készítendő. Összetevők. Kukoricakeményítő, Természetes aroma. Átlagos tápértékek 100 g portermék átlagosan tartalmaz Energia 1471 kJ/346 kcal...
A C- vagy E-vitamin antioxidáns tulajdonságát többszörösen felülmúló szőlőmag és szőlőhéj kivonat szívbarát és rákellenes tulajdonságai miatt vált közismertté, de egyéb,...
SZÓJASZÓSZ SÖTÉT A sötét szójaszószt hosszabban érlelik, míg majdnem fekete színt ér el, mártogatós szószként használatos. Ha főzünk vele, elsősorban a marhahúsok, raguk...
A Kínából származó növény gyökértörzsét fogyasztjuk, frissen, szárítva, vagy őrölve. Könnyű szállíthatósága folytán, jelentős szerepet játszott a fűszerkereskedelem...
Összetevők: paszternák, sárgarépa, petrezselyem levél, póréhagyma, pritaminpaprika. Nem tartalmaz hozzáadott sót és adalékanyagot. A termék szóját, glutént, zellert, mustárt és...
Praktikus konyhai mérleg, nélkülözhetetlen kelléke sütésnek, főzésnek. Mérje ki pontosan a recept által előírt alapanyag mennyiséget. Ez a mérleg nem csak pontos, de esztétikus is,...
A pudingról sokunknak a meleg családi légkör és a gyermekkor jut eszébe. Nyáron jól lehûtve, friss gyümölccsel, télen inkább langyosan, csokoládéval és tejszínhabbal fogyasztjuk....
A pirítással élvezetesebbé, ízesebbé és könnyebben emészthetővé varázsolt szezámmag őrlemény. Magas kálcium tartalma miatt fogyasztása javasol. Emellett tartalmaz még mangánt,...
Összetevők: útifű maghéj Az útifű Nyugat-Ázsiában őshonos növény, amelyet az indiai és a kínai népgyógyászatban évezredek óta használnak. Az útifű maghéjat elsősorban...