A Csuta durum simaliszt a háztartásban általánosan felhasználható. A Csuta durum simaliszt különösen ajánljuk palacsintatészták, piskóták, tésztafélék készítéséhez. Könnyen...
A kukoricakása felhasználható főzelékek sűrítésére, habarásra, süteményekbe, müzlibe. BIO KUKORICAKÁSA 110G Termék összetétele: kukoricadara*. A bio kukoricakása felhasználható...
A tej és a kakaó egészséges alternatívája! A tej alternatívája Kara valódi kókusztej ital natúr és kakaós ízesítéssel, kalciummal és vitaminokkal. Indonéz kókuszból, angol...
Pelzmann tökmagétolaj a leghatékonyabban véd a szabad gyökökkel szemben. Tökmagolaj, mint az egészségmegőrzés fontos szereplője Első tökmagolajtanulmányt a Grazi Műszaki Egyetem...
A köleskása felhasználható főzelékek sűrítésére, habarásra, süteményekbe, müzlibe. A kása elkészítése Tegyen egy tálkába kívánt mennyiségű rizspelyhet, majd engedje fel...
A Himalája só tiszta forrásvízzel komplex ásványi alapot biztosít Önnek. Himalája só bizonyíthatóan tartalmaz legalább 84 olyan ásványt és nyomelemet. A Himalája só tiszta...
A méhviaszt a méhek a lépek építésénél használják, melyet saját váladékaikból állítanak elő. A méhviasz a természetben fellelhető természetes viasz, melyet a 12 – 17 napos...
A főzési ideje a hajdina pehelynek pár perc. Tehető müzlibe, levesbe, egyéb ételekbe. Akár együtt főzhető kölessel is. Vitamintartalmát tekintve elmondható, hogy a hajdina igen...
A zab értékes biológiai összetételű gabonaféle. Átlagosan 17 könnyen emészthető fehérjét tartalmaz. A szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavakból hét jelentős...
Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Különleges lencse fajta Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű...
A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan nagy szerepe volt...
Az otthoni müzlikészítés alapvető anyagait tartalmazó keverékhez, ízlés szerint hozzátéve az olajos magvakat, az egyénileg megszokott gyümölcsöket, igen tartalmas, gazdag keverék...