Semmilyen jelölendő allergén anyagot nem tartalmaz (pl. glutén, tejszármazék, tojásszármazék, szója, magfélék), illetve kakaópor sincs benne, így az ezekre érzékenyek is...
A Hántolt Köles 1kg lúgosító gabona. Ásványokban, különösen magnéziumban és vérképző vasban, a fogakat, csontokat erősítő kalciumban és fluorban gazdag. Kötőszövet építő...
A Chia mag 100g, ez az apró kis magocska óriási tápanyag tartalommal bír, ugyanakkor nagyon alacsony a kalóriatartalma. Íze enyhén mogyoróhoz hasonló, amit önmagában is fogyaszthatsz...
A Chia mag 200g, ez az apró kis magocska óriási tápanyag tartalommal bír, ugyanakkor nagyon alacsony a kalóriatartalma. Íze enyhén mogyoróhoz hasonló, amit önmagában is fogyaszthatsz...
A chia mag Dél-Amerikából származik, ahol a Maják és az Aztékok használták a jobb fizikai és mentális állóképesség elérése érdekében. Maga a “chia” szó a Maja nyelvben...
A kuszkusz észak-afrikai specialitás, az étel alapját házilag készítik. Megsodort kuszkusz A kuszkusz berrber eredetű szó, olyasmit jelentett, hogy jól megsodort. A kuszkusz...
A magyaros ízvilághoz hasonlító, könnyen elkészíthető fasírtpor. A magyaros ízvilághoz hasonlító, könnyen elkészíthető fasírtpor. A fasírt bátorítható bármilyen ismert hazai...
Különleges rízskeverék az ínyencségeket kedvelőknek! A vadrizzsel kevert rizs összetétele: barna rizs, indián rizs, előfőzött (parboiled) rizs. Felhasználása: Együttesen kb. azonos...
Ínyenc tésztakülönlegesség minoségi magyar tönkölybúzából. A gépi tarhonya, vagy más néven sörét tarhonya pirítva, kifozve jól ismert köret a magyar háziasszonyok konyhájában....
A szezámos fasírtpor kiváló kiegészítője lehet a vegetáriánus és a hagyományos konyha asztalának terítékén. A szezámos fasírtpor kiváló kiegészítője lehet a vegetáriánus és...
Szerzők: Szűcs Zsuzsanna, Vígné Sági Katalin SpringMed Kiadó, 2023 A „Közétkeztetők kézikönyve” sorozat egy rendkívül gyakorlatias, nagyon sok támpontot és szakmai segítséget...
Főzés: háromszoros mennyiségű vízben. Fogyasztható köretként vagy főételként. Felhasználás előtt ugyanúgy, mint az egyéb magvakat, válogassuk át, vagy legalábbis pergessük át...
Főzés: háromszoros mennyiségű vízben. Fogyasztható köretként vagy főételként. Felhasználás előtt ugyanúgy, mint az egyéb magvakat, válogassuk át, vagy legalábbis pergessük át...
Főzés: háromszoros mennyiségű vízben. Fogyasztható köretként vagy főételként. Felhasználás előtt ugyanúgy, mint az egyéb magvakat, válogassuk át, vagy legalábbis pergessük át...