Az ínyencek fűszeres lencséje. Egyike a legősibb kultúrnövényeknek. Főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk csíráztatásra, saláták és levesek elkészítésére és...
Összetevők: vörös lencse*, napraforgóolaj* *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. A barna lencsét hántolják és a vörös belső részt napraforgóolajjal fényesítik. Főzési...
Eredeti olasz tészta. Tojás nélkül készült. Összetétel: durumbúzaliszt* *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Főzési idő: 9 perc. Ellenőrizte: IT-BIO-006. Származási hely:...
Összetétel: durumbúzaliszt* *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Nem szükséges előfőzni. Zöldségekkel és különböző szószokkal leöntve rétegezve rakjuk le. Sütési idő:...
A köles ősi gabona, alapvető élelem a szervezet számára, magas a rost-, fehérje- és ásványianyag tartalma. Alaprecept: 250 g kölest mossunk meg, kb. 700 ml vízben főzzünk 25 percig,...
A cédrusfa Szibéria végtelen erdeiben nő, magja a természetes erdő aromáját őrzi. A fenyőmaghoz hasonlóan sokoldalúan felhasználható a konyhában. Kémiai anyaggal nincs kezelve....
RAPUNZEL BIO ADZUKI BAB Az adzuki bab édes babfajta, főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk egytálételekhez, krokett készítésére, makrobiotikus konyhához. Jellemzők hozzáadott cukor...
RAPUNZEL BIO SZEZÁMOLAJ Szezámolaj, szűz ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó szezámból hidegen sajtolva. A szezámolaj legnagyobbrészt linol- és olajsavból áll, így...