Alternatív édesítőszer enyhén karamelles ízzel. A Rapunzel kókuszvirágcukrot indonéz termelők hagyományosan kézi munkával állítják elő, és ez a munka a térségben számos...
A különleges olasz vörösbor adja ennek az aromás ecetnek a karakterét. Gyümölcsös aromája enyhe málnás jegyekkel különösen alkalmas különféle ételek finomítására. Kénmentes...
A retekcsírák erős, fűszeres ízűek. A bennük található mustárolajok enyhe fűszerességet adnak nekik. Ideális salátákhoz, kenyérhez, sült krumplihoz és levesekhez, valamint...
Szezámolaj, szűz ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó szezámból hidegen sajtolva. A szezámolaj legnagyobbrészt linol- és olajsavból áll, így kiegyensúlyozott...
Garantáltan ökológiai termelőktől származó "fair-trade" kakaóval, nádcukorral, pálmaolajjal és valódi bourbon vaníliával Latin-Amerikából és Nyugat-Afrikából. Az igazi...
Összetétel: zöld lencse*, víz, tengeri só *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Percek alatt elkészíthetjük belőle ételünket - készre főzött. Ellenőrizte: IT-BIO-008....
Eredeti svájci csokoládé. Kakaótartalom: min. 40% A csokoládéban lévő rizsszirup adja meg a terméknek a teljes tej jellegét. Ajánljuk mindazoknak, akik mindennemű állati eredetű...
Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott csíráztatási mennyiség: 1 evőkanál Áztatási idő: 6-8 óra Hőmérséklet: 18-22 °C Öblítés: naponta 2x...