Tisztán növényi alapanyagokból, élesztő nélkül készült. (Candida betegek is fogyaszthatják.) Magas zöldségtartalommal rendelkezik. Ajánljuk mindazoknak, akik szívesen lemondanak az...
A mungbabcsíra édes és frissen ropogós ízű. Ideális wok ételekhez, salátákhoz és tekercsekhez is. A csírák a legegyszerűbb módja annak, hogy fontos vitaminokat, ásványi anyagokat,...
Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Üvegedényben való csíráztatásra nem alkalmas! Ajánlott csíráztatási mennyiség: 1 evőkanál Áztatási idő: nincs...
Enyhén édeskés íz jellemzi. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Üvegedényben való csíráztatásra nem alkalmas! Ajánlott csíráztatási mennyiség: 2 evőkanál...
A világos juharszirup kiváló természetes édesítőszer. Nagyon enyhe és édes. Tea, kávé és gyümölcslevek édesítésére, továbbá puding, müzli, joghurt, gyümölcsök és...
Mindenféle ízfokozótól, adalékanyagtól és tartósítószertől mentes. Allergén: zellert tartalmaz! Elkészítés: 1 kocka ½ l vízben felforralva. Összetevők: keményítetlen...
Ez a fűszersó nem hozzáadott jódot tartalmaz, hanem a megfelelő mennyiségű alga hozzáadásával természetes módon jut szervezetünkbe a jód. Összetétel: tengeri só, 15% fűszerrel és...
A finoman őrölt alga természetes módon, a kívánt mennyiségben biztosítja a jódot a sóban. A tengeri só nincs finomítva és fehérítve, és nem tartalmaz szórást segítő anyagot....