A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés után is megőrzi. Egyszerűen elkészíthető és széleskörűen...
A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés és őrlés után is megőrzi. Széleskörűen felhasználható, kiválóan...
A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés után is megőrzi. Egyszerűen elkészíthető és széleskörűen...
Zabpehely ökológiai gazdálkodásból. A zab termesztése folyamán fokozottan figyelnek arra, hogy a termesztés és a feldolgozás alatt végig kerüljék a szennyeződést más...
A pörkölésnek köszönhetően a kenyér és péksütemény ízét különlegessé teszi. Fogyasztható továbbá zabkásához, reggelizőpehelyhez, müzlihez keverve, joghurttal vagy bőséges...
A Nuts&Berries rizspehely ideális alapja lehet egy könnyed, mégis tápláló reggelinek. Semleges ízének köszönhetően kiválóan kombinálható gyümölcsökkel, növényi tejekkel,...
Pelyhesített lenmag. Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és...
A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés után is megőrzi. Egyszerűen elkészíthető és széleskörűen...
"Natúr pelyhesített rizs Elkészítése: 3 rész vizet felforralunk, belekeverjük az ízesítőket (édes vagy sós), hozzákeverünk 1 rész rizspelyhet, elzárjuk a lángot lefedjük és kb....
A főzési ideje a hajdina pehelynek pár perc. Tehető müzlibe, levesbe, egyéb ételekbe. Akár együtt főzhető kölessel is. Vitamintartalmát tekintve elmondható, hogy a hajdina igen...
A zab értékes biológiai összetételű gabonaféle. Átlagosan 17 könnyen emészthető fehérjét tartalmaz. A szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavakból hét jelentős...
Pelyhesített kölesből előállított natúr instant készítmény. Vízzel, italokkal keverve közvetlenül fogyasztható. A köles a pázsitfűfélék családjába tartozó legősibb...
A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés után is megőrzi. Egyszerűen elkészíthető és széleskörűen...